DogađajiRadoznala Lola

Znate li gdje možete obući vaše kućne ljubimce ovog vikenda?

Proljeće je stiglo i unijelo radost u vaše domove, ali i ormare. To je znak za obogaćivanje kolekcije odjeće ili nabavku nove, a kada već želite obradovati sebe, zašto ne biste i vaše kućne ljubimce? MAZA dogwear prvog aprila predstavlja…

Sara Velaga

Proljeće je stiglo i unijelo radost u vaše domove, ali i ormare. To je znak za obogaćivanje kolekcije odjeće ili nabavku nove, a kada već želite obradovati sebe, zašto ne biste i vaše kućne ljubimce? MAZA dogwear prvog aprila predstavlja proljećnu kolekciju dukseva za ljubimce. U periodu od 12 do 17 časova u caffeu Igra Mečka, ulica Kralja Petra Karađorđevića 109 imaćete priliku da svojim psima odaberete neki od dukseva iz kolekcije.

Dizajnerica Milica Savić, koja stoji iza brenda MAZA, organizuje ovaj pet friendly event u kojem će vlasnici ljubimaca, zajedno sa svojim ljubimcima, moći pregledati i probati odjeću iz njene nove kolekcije. Ideja je proizašla iz činjenice da Banjaluci treba malo više pet friendly evenata, na kojima će se ljudi sa ljubimcima, kojih je u Banjaluci mnogo, družiti i razmjenjivati iskustva.

Ova kolekcija je ujedno i savršen razlog da se okupe vlasnici pasa i razmjene utiske i iskustva koja imaju sa svojim ljubimcima, jer je suština u razmjeni pozitivnih emocija i mijenjaju zajednice nabolje. To su ujedno i glavni ciljevi ovog brenda, koji je nastao prije tri godine kao spoj ljubavi prema modi i psima. Vlasnici pasa su oduševljeni personalizovanim jaknicama za svoje ljubimce koje osim što su unikatnog dizajna i veoma funkcionalne.

O svim dosadašnjim projektima i radovima ovog brenda možete saznati više na fejsbuk profilu, instragramu, gdje ćete pronaći i dodatne kontakt informacije.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije