DogađajiRadoznala Lola

Catrin Noise objavila novi spot za pjesmu “Out”

Nakon spotova za pjesme Cold Weather, Our Little Girl, Destiny i Told You Once, kantautorka Catrin Noise (Banja Luka, Bosna i Hercegovina), povodom deset godina bavljenja muzikom, daje vizuelni identitet i pjesmi Out sa istoimenog albuma, samostalno objavljenog 2011. godine….

Redakcija

Nakon spotova za pjesme Cold Weather, Our Little Girl, Destiny i Told You Once, kantautorka Catrin Noise (Banja Luka, Bosna i Hercegovina), povodom deset godina bavljenja muzikom, daje vizuelni identitet i pjesmi Out sa istoimenog albuma, samostalno objavljenog 2011. godine. Osnovna nit koja prožima album – potreba za promjenom postojećeg stanja – u svom je vrhuncu u pjesmi Out. Ovo nije ljubavna pjesma, nego reakcija na sputanost u društvu, i sputanost individue sopstvenim strahovima. Eksplicitno se izražava kako trenutna pozicija više ne može da se bespogovorno toleriše (A way out of here I should have to find). Spot prati ovu priču. Osoba bježi jer joj nešto prijeti, a zapravo bježi od sebe. Nije sigurno šta je stvarno, šta je paranoja. Crne ruke nisu sasvim crne, jer kad se osvijesti uzrok beznađa, osvijesti se i rješenje.

Na albumu Out nalaze se autorske pjesme Catrin i VT (aka Plavi podrum), a VT potpisuje i produkciju svih pjesama. Single Remember objavljen je 2014. godine u izdanju net-label izdavačke kuće Fwonk* iz Velike Britanije. Pjesma Ruke je singl nastao 2016. u saradnji benda Akoben Electric i Catrin Noise.

Više informacija:

bc: https://catrinnoise.bandcamp.com

yt: https://www.youtube.com/user/CatrinNoise

fb: https://www.facebook.com/catrin.noise/
sc: http://soundcloud.com/catrinnoise
tw: https://twitter.com/CatrinNoise

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije