FantastičnoZabavna Lola

Najljepša ljubavna pisma svih vremena na jednom mjestu

  Mark Twain za Oliviu Langdon “U dubini moga srca nalazi se velika ljubav i molitva za ovo neprocjenjivo bogatstvo koje mi je darovano kada sam dobio tebe. Ne možeš vidjeti ono što osjetiš i što dolazi do tebe preko…

Priredila Redakcija-

 

Mark Twain za Oliviu Langdon

“U dubini moga srca nalazi se velika ljubav i molitva za ovo neprocjenjivo bogatstvo koje mi je darovano kada sam dobio tebe. Ne možeš vidjeti ono što osjetiš i što dolazi do tebe preko dalekih puteva otkucaja srca”.

Zelda Sayre za F. Scott Fitzgeralda

“Pogledam prema tebi i vidim te kako užurbano dolaziš. Bez tebe, najdraži ne bih mogla čuti, vidjeti, osjećati ili živjeti i ne želim zamisliti život bez tebe. Kada bih ostala sama taj život bi izgledao kao preklinjanje za milost, usamljena starost i nemogućnost disanja. Vrati se što prije, jer mi nedostaješ”.

Richard Nixon za Pat Nixon

“Moje srce,

kada vjetar duva kao što to sada radi, kiša pada i zakloni sunce, oblaci zaklone ljepotu neba, čak i tada znaj da smo kao sunce koje prkosi vremenu, ljubav koja pobjeđuje sve”.

Frida Kahlo za Diega Riveru

“Diego, moja ljubavi,

zapamti da ćemo biti zajedno zauvijek i da nas ništa na svijetu neće rastaviti. Lijepo se ponašaj i slušaj sve što ti Emmy Lou kaže. Obožavam te više nego ikada”.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije