Ljudi s olovkama

Koje “Ljude s olovkama” čitamo u maju?

Kao što već znate, konkurs za majske “Ljude s olovkama” nije objavljen jer smo željeli da ovaj mjesec posvetimo poeziji. Tokom prethodnih konkursa na naš mail stizale su predivne pjesme koje smo čuvale u posebnom folderu i čekale da ih…

Vanja Stokic

Kao što već znate, konkurs za majske “Ljude s olovkama” nije objavljen jer smo željeli da ovaj mjesec posvetimo poeziji. Tokom prethodnih konkursa na naš mail stizale su predivne pjesme koje smo čuvale u posebnom folderu i čekale da ih bude dovoljno za objavu.

To vrijeme je došlo. Odabrali smo za svaki dan maja po jednu pjesmu, a odluku o najboljoj prepuštamo žiriju kome slijepo vjerujemo – publici.

Naše pjesnike ohrabljujemo da učine sve kako bi promovisali svoje radove, u čemu će im pomoći i Lole. Nadamo se da će i naši čitaoci dati svoj doprinos, te sa svojim prijateljima podijeliti redove koji su na njih ostavili najsnažniji utisak.

Prvog juna ćemo objaviti koji od njih su bili najčitaniji, a samim tim i osvojili novčane nagrade. Svima želimo mnogo sreće!

A sada ono što vas najviše zanima, autori koje čitamo u maju:

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije