FantastičnoZabavna Lola

Osvojio internet pomoću objava o svoje četiri kćerke

Otac četiri kćerke James Breakwell postao je nova internet senzacija tako što je na društvenoj mreži Twitter dijelio duhovite izjave svojih mezimica. Ovaj pisac iz Indijanapolisa nalog je otvorio u aprilu 2016. godine, da bi do sada privukao čak 750…

Lola Magazin

Otac četiri kćerke James Breakwell postao je nova internet senzacija tako što je na društvenoj mreži Twitter dijelio duhovite izjave svojih mezimica.

Ovaj pisac iz Indijanapolisa nalog je otvorio u aprilu 2016. godine, da bi do sada privukao čak 750 hiljada pratilaca. Sa njima nesebično dijeli crtice iz svakodnevnog života, u kojima njegove kćerke uvijek imaju glavnu ulogu.

Samo neke od njegovih duhovitih objava su:

Šestogodišnjakinja prebacuje film na sami završetak, a ja je upozoravam da ne može gledati samo srećni kraj. Ona odgovara sa: “Nemam vremena za probleme.”

Trogodišnjakinja mi kaže da sam dobio mnogo pisama od prijatelja. “To su računi”, odgovaram joj. “Potrebni su ti bolji prijatelji.”

Četvorogodišnjakinja mi traži slatkiš, iako je mama odbila. “Što misliš da bih ti ja trebao dati?” “Zato što ona nije tvoj šef.” Zamka!

Trogodišnjakinja želi rođendansku tortu. “Ali nije ti rođendan.” “Torta to neće znati.”

Dozivam petogodišnjakinju i oslovljavam je sa “princezo”. “Tata, ja sam previše stara da budem princeza.” “Kako onda da te zovem?” “Kraljica.”

Petogodišnjakinja kaže da u školi nisu ništa radili. “Kako je moguće da cijelog dana niste ništa radili?” “Šta si ti radio na poslu?”

Moja dvogodišnjakinja za svakog muškarca sa bradom misli da sam ja. Upravo smo gledali film o mom oslobođanju robova.

Šestogodišnjakinji sam rekao da će jednog dana osjećati nešto prema dječacima, a ona je rekla da već osjeća – ljutnju.

Četvorogodišnjakinja želi da uzme moju stolicu i da se vrti na njoj. Objašnjavam joj da ja koristim stolicu i da ne želim da se vrtim. “Pogrešno je koristiš.”

Prekidam tuču i govorim petogodišnjakinji da kaže kako joj je žao. “Ali učio si me da ne lažem.”

Četvorogodišnjakinja mi pokazuje nalakirane nokte i pita me jesam li ljut. “Zašto bih bio ljut?” “Zato što sam ljepša od tebe.”

Pitam šestogodišnjakinju kako je bilo u školi, a ona odgovara da je bilo loše, ali da je barem sutra subota. “Ali sutra je petak.” “Nadala sam se da nećeš primijetiti.”

Dao sam psu kuvano meso, a moja beba ga je gurnula u stranu i pojela hranu. Ona je vođa čopora.

Pitao sam šestogodišnjakinju zašto stalno gleda Frozen, jer Elsa stalno pobjeđuje. “Ti gledaš fudbal, a tvoj tim uvijek gubi.”

Neki dječak je rekao mojoj četvorogodišnjakinji da ona voli roze jer je djevojčica. “Volim roze jer sam super.”

Izvor: Boredpanda.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije