Sponzorisano

Trendovi iz Kuće Keramika Kanjiža: Imitacija drveta za raskošan izgled vašeg doma

Proteklih godina keramičke pločice zauzimaju vodeće mesto u opremanju enterijera i eksterijera u svetu, i to potpuno opravdano. One su lake za održavanje, najzdravija podna obloga na kojoj se ne razvijaju alergeni i bakterije, idealna za popločavanje gotovo svih prostorija…

Ivana Simikić

Proteklih godina keramičke pločice zauzimaju vodeće mesto u opremanju enterijera i eksterijera u svetu, i to potpuno opravdano. One su lake za održavanje, najzdravija podna obloga na kojoj se ne razvijaju alergeni i bakterije, idealna za popločavanje gotovo svih prostorija – spoljašnjih i unutrašnjih. Uz to, tehnologija, proizvodnja i proces dekorisanja su otišli toliko daleko, da danas postoje pločice sa veoma realnim imitacijama prirodnih i građevinskih materijala, da čak ni po dodiru više ne možete prepoznati da je u pitanju keramika. Ali ono u čemu pločice prednjače u odnosu na prirodne materijale jeste ekonomičnost, pristupačnost, jednostavnost održavanja i laka zamena po potrebi.

Jedan od najstarijih proizvođača keramičkih pločica u regionu, Keramika Kanjiža je među prvima još pre četiri godine izašla na tržište sa imitacijama drveta, betona, mermera, cigle, šljunka i slično. Naviknuti na svetske trendove koji dolaze iz ove kuće, i ovog proleća upravo u njihovom asortimanu pronalazimo inspiraciju za prolećno spremanje i opremanje.

Apsolutna zvezda ove sezone, zasluženo na prvom mestu je serija Domus, dimenzija 40×40. Domus je najstarija imitacija drveta u regionu, i nosilac Eko znaka „Prijatelj životne sredine“. Fenomenalni dizajneri Keramike Kanjiža razvili su ovu pločicu u 5 dekora, omogućivši tako kupcima širinu izbora i uklapanje u najrazličitije stilove opremanja.
Domus White je imitacija drveta koju karakteriše izrazito svetla boja i igra beličastih i bež tonova. Pravi je izbor za sve koji vole minimalistički stil, svedene boje i pastelne tonove. Ova pločica se savršeno uklapa u dnevne i spavaće sobe, a posebno je vole dame. Uz nju možete kombinovati hromirane ili metalne detalje.

Domus Oak je pločica namenjena ljubiteljima prirodnih materijala u opremanju enterijera i eksterijera. Odlikuju je krem i svetlo bež tonovi, i takva se odlično uklapa uz drveni nameštaj. Pravi je izbor za vikednice i domove koji se nalazi u prirodi. Uz tradicionalne detalje i oblike učiniće vaš dom pravom malom oazom za opuštanje.

Domus Rustico je najsjajnija zvezda serije Domus. Igra krem, bež, sivih i braon tonova daje rustikalni izgled svakoj prostoriji. Njena bogata grafika uklapa se u sve stilove a omiljene kombinacije su nam uz vinatge i klasičan američki stil opremanja. Volimo kako se savršeno slaže sa roze tonovima.

Domus Noce je tamno braon drvo savršeno za bašte, terase i balkone. Precizna grafika i prelepa nijasna daju ovoj pločici punoću. Domus Noce je idealna pločica za postizanje raskošnog i elegantnog izgleda prostorije.

Domus Antico nudi igru sivih tonova i čini ovu pločicu idealnom za uklapanje u sve stilove. I ona je omiljena za popločavanje terasa i balkona. Ukoliko volite drečavije i jače boje u prostoriji kao što su narandžasta, žuta ili crvena – ova pločica će se savršeno uklopiti.

Sve pločice serije Domus imaju visok koeficijent otpornosti na habanje i protivkliznost, marzootporne su i ispunjavaju sve standarde kvaliteta države Srbije i EU.

Za sve novitete posetite sajt www.keramikakanjiza.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije