NevjerovatnoZabavna Lola

Znate li za Louboutinu, kujicu koja grli ljude?

Svi znamo koliko su psi odane i vjerne životinje i da ih se često spominje kao čovjekovog najboljeg prijatelja. Većina njih će svoju ljubav prema ljudima pokazati mahanjem repa ili lizanjem, ali danas vam donosimo priču o zlatnom retriveru po…

Vesna Drakulic

Svi znamo koliko su psi odane i vjerne životinje i da ih se često spominje kao čovjekovog najboljeg prijatelja. Većina njih će svoju ljubav prema ljudima pokazati mahanjem repa ili lizanjem, ali danas vam donosimo priču o zlatnom retriveru po imenu Loubotina koji sve drage ljude – grli!

Louboutina (skraćeno Loubie) je sama od sebe počela da grli prvo svog vlasnika Cesara Fernandez – Chaveza, a onda je počela da svoje prednje nožice obavija oko koljena potpunih stranaca. Naravno, ne grli ona baš svakoga.

“Ponekad joj ljudi prilaze i traže zagrljaj, ali ja im onda kažem da ne vjerujem da će im se to ostvariti. To je jednostavno zato što se Loubie prvo mora povezati sa tom osobom”, objašnjava Cesar i dodaje: “No, ako sjedne pored nekoga, vjerovatno će ga zagrliti.”

Kada krenu u šetnju, Cesar i Loubie su prava atrakcija. Ukoliko stanu pored nekog prolaznika na semaforu ili ispred kioska, ako joj se svidi, Loubie će ga s ljubavlju zagrliti. I to nije sve, ovaj preslatki pas voli i da se rukuje sa ljudima. Kliknite na galeriju fotografija i pogledajte kako to izgleda – garantujemo vam da ćete se oduševiti.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije