VauZabavna Lola

Medo, može li jedan selfi sa mnom?

Volite li životinje? Volite li da s njima provodite slobodno vrijeme, da se igrate i mazite ih? Ako mislite da ste veliki ljubitelj životinja pogledajte koliko ih tek voli Allan Daxon sa Novog Zelanda – a i koliko one vole…

Vesna Drakulic

Volite li životinje? Volite li da s njima provodite slobodno vrijeme, da se igrate i mazite ih? Ako mislite da ste veliki ljubitelj životinja pogledajte koliko ih tek voli Allan Daxon sa Novog Zelanda – a i koliko one vole njega. Ovaj čovjek je postao poznat kao „šaptač životinjama“ u cijelom svijetu i to ne zato što brine o raznoraznim zvjerkama i kućnim ljubimcima– već zato što se s njima slika!

Kao i svi korisnici društvenih mreža, i Allan često postavlja selfije na svoj Facebook i Instagram. No, za razliku od ostalih ljudi koji se najčešće slikaju sami ili sa dragim osobama, Allan na svojim fotografijama pozira sa domaćim, ali i divljim životinjama!


Svakog dana na Instagramu objavljuje nove fantastične fotografije

Kenguri, divlje ptice, ovce i grizli samo su neke od predivnih životinja koje su našle svoje mjesto na Allanovim fotografijama. Mi vam donosimo samo nekoliko selfija u galeriji slika, a svakog dana na njegovom Instagramu možete da vidite fantastične fotografije sa krznatim i pernatim drugarima koje će vas nasmijati i oduševiti.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije