SimpatičnoZabavna Lola

Ruža iz filma “Ljepotica i zvijer” sada može biti vaša

Predivna priča o ljepotici i zvijeri dobila je ove godine još jednu ekranizaciju sa Emmom Watson i Danom Stevensom u glavnim ulogama i za veoma kratko vrijeme oduševila sve fanove ove bajke u cijelom svijetu. No, da li ste znali…

Vesna Drakulic

Predivna priča o ljepotici i zvijeri dobila je ove godine još jednu ekranizaciju sa Emmom Watson i Danom Stevensom u glavnim ulogama i za veoma kratko vrijeme oduševila sve fanove ove bajke u cijelom svijetu. No, da li ste znali da sada u svom domu možete imati jednu stvarčicu iz priče o Belli i zvijeri?

Dame i gospodo, izaberite svoju čarobnu ružu!

Ovi nevjerovatni cvjetovi mogu da žive tri godine bez sunca i vode, a ako ih držite ispod staklenog zvona, živjeće vječno – bez potrebe da ih zalivate ili držite u blizini prozora. Možete da birate između 30 nijansi latica, a najpopularnija je Bella Rose, ruža koja je ime dobila po prelijepoj Belle. Cijena svake ruže je različita, a najjeftinija košta 225 funti, dok aranžman ovih čarobnih cvjetova doseže i vrtoglavih 4.000 dolara! Kompanija “Forever Rose” iz Londona saopštila je da su ruže sto posto prirodne i dobijene iz vulkanskih zemljišta bogatih mineralima iz Ekvadora u Južnoj Americi.

Kliknite na galeriju fotografija i pogledajte kakve sve čarobne ruže možete da kupite – naravno, ako to želite. Ko zna, možda se i zvijer u vašoj simpatiji pretvori u šarmantnog princa.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije