Sponzorisano

Zašto da obojite svoj svet pastelnim bojama?

Pastelni tonovi i ove sezone dominiraju beauty svetom, a sa modnih pista preneli su se na gotovo sve aspekte svakodnevice, sa posebnim akcentom na dizajn enterijera. Tonovi koji su nekada bili rezervisani isključivo za dečije sobe sada predstavljaju neizostavan element…

Lola Magazin

Pastelni tonovi i ove sezone dominiraju beauty svetom, a sa modnih pista preneli su se na gotovo sve aspekte svakodnevice, sa posebnim akcentom na dizajn enterijera. Tonovi koji su nekada bili rezervisani isključivo za dečije sobe sada predstavljaju neizostavan element u uređenju doma.

„Nežan“, „sofisticiran“, „prolećan“ samo su neki od epiteta koji gotovo uvek prate reč pastel. U proteklih nekoliko sezona ovaj trend boja pokazao je da apsolutno vlada. Dinamičan tempo je razlog zašto na kraju dana samo želimo da se opustimo u toplini našeg doma, stoga je bitno da enterijer bude prijatan. Pastelne boje deluju umirujuće i opuštajuće, uz dozu elegancije koja ih čini idealnim rešenjem kada je reč o dizajnu enterijera.  Ako i vi razmišljate o uvođenju ovih boja u vaš prostor, rešenje vam stiže iz kompanije Keramika Kanjiža u vidu njihove nove serije Pastel.

Kompanija Keramika Kanjiža već decenijama predstavlja sinonim za kvalitet bez kompromisa, a tome svedoče brojni domaći i strani sertifikati i priznanja. Kompanija je poznata po svojoj kreativnosti, konstantnim inovacijama i praćenju svetskih trendova, a ni ovog proleća nas nije razočarala svojim novitetima. Jedan od njih jeste serija Pastel koja srpskom tržištu omogućava da bude rame uz rame sa svetskim trendovima.

U okviru serije Pastel postoji jedanaest tipova zidnih pločica (25x50cm), dva tipa podnih pločica (33x33cm) i tri centralna dekora koje će sigurno uneti vedrinu i proleće u vaša kupatila. Keramičke pločice kompanije Keramika Kanjiža poseduju veoma nizak stepen upijanja vode, visok koeficijent protivkliznosti, i otporne su na habanje i mraz.

Zato, ako već možete da zamislite vaš prostor u ovim šećerno slatkim bojama, budite hrabri i ovog proleća ostvarite svoje ideje uz kompaniju Keramika Kanjiža!

Ostale novitete možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu  www.keramikakanjiza.com ili na Facebook stranici Keramika Kanjiža.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije