Sponzorisano

Fasadne pločice za moderan izgled vašeg doma

Keramika Kanjiža je jedan od najstarijih i najpoznatijih domaćih proizvođača keramičkih pločica, i u proteklih 35 godina predstavlja sinonim za kvalitet i dugotrajnost. Gotovo da nema doma u kojem se ova keramika nije bar jednom našla. Nekada je krasila kupatila…

Ivana Simikić

Keramika Kanjiža je jedan od najstarijih i najpoznatijih domaćih proizvođača keramičkih pločica, i u proteklih 35 godina predstavlja sinonim za kvalitet i dugotrajnost. Gotovo da nema doma u kojem se ova keramika nije bar jednom našla. Nekada je krasila kupatila i kuhinje, i na to smo već navikli. Kako su godine prolazile, menjali su se trendovi i dezeni ali kvalitet je uvek ostajao isti – bez kompromisa. Zato nije ni čudo što se pri opremanju stana kupci najčešće odlučuju za Keramiku Kanjiža – to je jednostavno stvar tradicije, da za svoju porodicu uvek biramo najbolje.

Dizajn

Prateći svetske trendove, ideja je da se keramika nađe u svakom delu doma, uključujući i eksterijer. Upravo zato je ovaj domaći gigant 2015. godine proširio svoju ponudu i fasadnim keramičkim pločicama. Vizelno, teško je zaključiti da je u pitanju keramička pločica, a čak i dodir ume da prevari jer su svaka neravnina, vena i pukotina verno reprodukovane. Najveća zvezda među fasadnim pločicama svakako je  – White Brick. U pitanju je imitacija stare cigle ofarbane u belu boju, koja je iskrzana vremenom i omiljena za opremanje prostora u vintage ili boho stilu. Inače, u poslednjih godinu dana ovaj stil dekoracije prostora postaje apsolutni hit koji je, sve do sada bio rezervisan za one srećne koji su uspeli da pronađu stari industrijski prostor u kojem je ovo izvodljivo. Sada, zahvaljujući tehnologiji i sjajnim dizajnerima možete imati vernu reprodukciju i to u delovima doma koje vi odaberete.

Kvalitet

Fasadne pločice Keramike Kanjiža rađene su tehnikom podnih pločica pa upravo zato ispunjavaju niz visokih standarda među kojima su i minimalna moć upijanja vode, mrazootpornost i dugotrajnost, što ih čini kvalitetnim materijalom za oblaganje fasada, terasa i balkona. Na vama je da odlučite – volite li više izgled cigle ili sečenog kamena.

Ekonomično i zdravo

Kako, zahvaljujući najmodernijoj opremi, vizuelno više ne igra ključnu ulogu u odabiru, prva prednost keramičkih pločica u odnosu na originalne materijale je ekonomičnost – finansijski su priuštivije, lakše su za transport i postavku, dugotrajnije i lakše ih je zameniti onda kada to poželite. Osim toga, jednostavnije su i za održavanje. Tu dolazi i druga ali ne manje bitna prednost – zdravlje. Keramičke pločice su otporne na alergene i bakterije, i trpe čišćenje i održavanje čak i hemijskim sredstvima. Zato su osim za spoljnu, idelane i za unutrašnju dekoraciju zidova.

Dom je…

Dom se prepoznaje po ličnom pečatu, tradiciji koju smo nasledili od naših roditelja, udobnosti i navikama koje ostavljamo svojoj deci. Uravo zato je dom tamo gde je Keramika Kanjiža!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije