DogađajiRadoznala Lola

“Tropic fitness ljeto” kreće 9. juna, prijavite se na vrijeme!

“Tropic fitness ljeto”, počinje 9. juna u 18 časova u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, do je prvi trening zakazan za sat vremena kasnije. Očekuje se da će i ove godine manifestacija okupiti više od 1.000 žena i djevojaka svih generacija. Udruženje za…

Vanja Stokic

“Tropic fitness ljeto”, počinje 9. juna u 18 časova u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, do je prvi trening zakazan za sat vremena kasnije. Očekuje se da će i ove godine manifestacija okupiti više od 1.000 žena i djevojaka svih generacija.

Udruženje za sport i rekreaciju “L fit” uz podršku Gradske uprave Banjaluka i sponzora već šestu godinu u nizu besplatno organizuje jednomjesečno vježbanje.

“Treninzi će biti održavani svaki dan u 19 časova, sve do 9. jula. Cilj projekta je da što veći broj djevojaka i žena steknu naviku vježbanja, te da vode brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku fitnes ljeta”, rekla je organizatorka Lidija Ljubičić.

Sve polaznice moći će da se okušaju u zumbi i pilatesu, a ove godine uvedeni su i sadržaji za najmlađe.

“U saradnji sa Ski timom Olimpik ponedjeljkom, srijedom i petkom biće organizovana škola rolanja koju će voditi licencirani treneri. Dok mame vježbaju, djeca će biti u sigurnim rukama i naučiti da rolaju. Takođe, sve djevojčice vikenom će imati priliku da u ‘Manja izazovu’ nauče da igraju lastiš. Želimo da ovu igru, koja se kao i mnoge druge izgubila pojavom mobilnih telefona i načinom života, ponovo približimo djevojčicama”, rekla je Lidija.

Polaznice će imati priliku da uče i od Marka Nikolića i Sanje Nikšić iz Srbije, koji kotiraju za ponajbolje instruktore u regionu. Osim u Banjaluci, ove godine premijerno će biti održano “Gelenfarm fitness ljeto” u Gradišci, gdje vježbanje počinje 10. juna kod fontane. Sve zainteresovane dame mogu da se prijave na broj telefona 065/332-332 ili putem fejsbuk stranice “Fitnesom do zdravlja“.

Dobra zabava je zagarantovana, s toga se prijavite da vježbamo zajedno!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije