NevjerovatnoZabavna Lola

17 razloga da odustanete od kupovine haljina preko Interneta

Najvažnija svar o kojoj maturantkinje razmišljaju su haljine koje će obući za matursko veče. Kada se vaše kćerke odluče da krenu u potragu za svojom savršenom haljinom vodite računa o tome da je nipošto ne kupuju online. Iako nije nimalo…

Vesna Drakulic

Najvažnija svar o kojoj maturantkinje razmišljaju su haljine koje će obući za matursko veče. Kada se vaše kćerke odluče da krenu u potragu za svojom savršenom haljinom vodite računa o tome da je nipošto ne kupuju online.

Iako nije nimalo neobično da se u današnje vrijeme odjeća kupuje preko Interneta maturske haljine su nešto što se nikako ne bi trebalo naručivati online. Ovih dana, društvene mreže su prepune fotografija razočaranih djevojaka koje su kupovale svoje haljine preko WEB stranica poput SheIn, Shop In Dress, IziDressBuy i Sweetheart Girl. Jasno je šta ih je privuklo – divne fotografije haljina i niske cijene. No, kada paket stigne na njihovu kućnu adresu, razočarenju nema kraja pošto haljina nimalo ne liči na onu sa slike, materijali su loši, a veoma često je i kroj drugačiji. Što je najgore, spomenute kompanije ne vraćaju novac.

Kliknite na galeriju fotografija i pogledajte zašto biste trebali izbjegavati kupovinu maturskih haljina preko Interneta. Barem to je sigurnije probati na licu mjesta.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije