SimpatičnoZabavna Lola

Blizanke plaše goste po hotelima

Postoji li neko ko se nije dobro prepao blizanki Grady u filmu Stanleya Kubricka “Isijavanje”? Zamislite da se odmarate u hotelu i ugledate dvije identične djevojčice u hodniku kako nepomično stoje i drže se za ruke. Vjerovali ili ne, to…

Vesna Drakulic

Postoji li neko ko se nije dobro prepao blizanki Grady u filmu Stanleya Kubricka “Isijavanje”? Zamislite da se odmarate u hotelu i ugledate dvije identične djevojčice u hodniku kako nepomično stoje i drže se za ruke. Vjerovali ili ne, to vam se vrlo lako može desiti!

Stravične blizanke Grady poznate su po svojim plavim haljinicama, beživotnim izrazima lica i jednoličnom govoru. Martin Hughes je odlučio da se našali sa gostima hotela i poveo je svoje dvije kćerkice – identične blizanke Poppy i Isabellu da u hodnicima odglume jezivu scenu iz filma “Isijavanje”. Iako su isto obučene, ove dvije sestrice nisu mogle zadržati ozbiljne izraze lica, pa im nije polazilo za rukom da uplaše baš svakog prolaznika. Međutim, ponekad je bilo dovoljno i da samo stanu u hodnik, zauzmu pozu i gosti bi se dobro isprepadali kada bi ih vidjeli!

Blizanke Hughes u hodniku hotela glume stravičnu scenu iz filma “Isijavanje”

Kako njegove kćerkice rastu, Martin ih sve češće vodi sa sobom na put tako da se nemojte iznenaditi ako vas iza ćoška u hotelu, na godišnjem odmoru, prepadnu dvije blizanke! Sjetite se ovog teksta i znaćete o čemu se radi.

 

Pročitaj još

Od iste osobe
Najnovije