SimpatičnoZabavna Lola

Fotosešn koji će vas raznježiti

Jedan od najljepših načina stvaranja uspomena i njihovo čuvanje od pada u zaborav je fotografisanje. Ne moraju to biti samo posebne prilike, slavlja, rođendani, godišnjice i slično. Dominique Davis je svjesna da život čine male stvari i da su najdragocjeniji…

Vesna Drakulic

Jedan od najljepših načina stvaranja uspomena i njihovo čuvanje od pada u zaborav je fotografisanje. Ne moraju to biti samo posebne prilike, slavlja, rođendani, godišnjice i slično. Dominique Davis je svjesna da život čine male stvari i da su najdragocjeniji trenuci oni kada provodi vrijeme sa svojim kćerkicama – a pogotovo oni kada se njih tri zajedno glupiraju.

Jednog dana Dominique je primijetila da su se njene djevojčice obukle i počešljale isto kao i ona. Sa osmijehom na licu im je predložila da zauzmu iste poze i slikaju se. Desetogodišnja Amelia i trogodišnja Penny su sa oduševljenjem prihvatile maminu ideju i tako je nastala prva fotografija koja će kasnije postati dio projekta “All That Is Three”.

Prva fotografija projekta “All That Is Three”

Ovu preslatku i otkačenu fotografiju ponosna mama je postavila na Instagram i za veoma krako vrijeme oduševila sve svoje pratioce. I tada je odlučila da nastavi sa ovim simpatičnim načinom fotografisanja.

“Ono što najviše volim kod ovog projekta je to što fotoaparatom mogu da zabilježim svaku promjenu kod svojih djevojčica, te što ljudima uspijevam dočarati povezanost i ljubav između majke i kćerki i dvije sestrice”, sa osmijehom na licu objašnjava Dominique.

Kliknite na galeriju i uživajte u fotografijama ove mame i njenih kćerkica. Vjerujte nam, veoma često će vam izrazi lica Dominiqueinih preslatkih curica izvući osmijeh na lice.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije