KarijeraPraktična Lola

Od akademije do posla: 10 razloga da se prijaviš na ITivity

„Najveći izazov za programera je da se ne zbuni pred kompleksnošću sopstvene tvorevine.“ Tako je govorio Edsher Dajsktra, čuveni holandski informatičar, koji je uspio da savlada sopstveni izazov i koji se davne 1972. godine, u periodu početaka moderne tehnologije, okitio…

Lola Magazin

„Najveći izazov za programera je da se ne zbuni pred kompleksnošću sopstvene tvorevine.“

Tako je govorio Edsher Dajsktra, čuveni holandski informatičar, koji je uspio da savlada sopstveni izazov i koji se davne 1972. godine, u periodu početaka moderne tehnologije, okitio Turingovom nagradom za doprinos u razvoju programskih jezika.

Sada, u modernom dobu, kada je tehnologija pojedincu podarila sve moguće alate i načine da se opremi potrebnim znanjem i vještinama, izazova je sve manje, a prilika za uspjeh nikad više. To potvrđuje i jedan od skorijih projekata kompanije LANACO, ITivity softverska akademija, koja je namijenjena svima onima koji posjeduju želju za učenjem i radom u oblasti programiranja, a povrh svega nudi priliku za zaposlenje onima koji se pokažu kao najodlučniji u toj namjeri.

Prepoznaješ se u tome? Naime, konkurs za prijavu na akademiju je otvoren do petka, 30. juna, a mogu da se prijave svi oni koji imaju najmanje završenu srednju školu i želju da se bave programiranjem. Ako se dovoumite i nedostaje vam „vjetar u leđa“, donosimo vam deset razloga za prijavu koje ne bi trebalo da zanemarite.

GRABIŠ ZNANJE. Dobijaš priliku da upiješ znanje koje naknadno možeš da iskoristiš za sopstveni razvoj.

GRABIŠ ZNANJE, OD NAJBOLJIH. Tim edukatora čine iskusni univerzitetski nastavnici i stručnjaci zaposleni u kompaniji LANACO, kompetentni i motivisani da na polaznike prenesu znanja i vještine upotrebljive od samog početka profesionalne karijere.

GRABIŠ ZNANJE, U TIMU. Radiš sa još 24 kolege, člana akademije. Kao prvi zadatak, iskalkuliši mogućnost stvaranja novih prijateljstava, pa i potencijalne buduće saradnje.

UČIŠ NA PRIMJERIMA NAJBOLJIH. Za napredak u bilo kojoj oblasti, potrebno je poznavati njene osnove. Spremi se za najbolje primjere dobre prakse i iskoristi ih.

SAVLADAVAŠ PREPREPREKU, PA POČNEŠ ISPOČETKA. Učiš kako da razmišljaš i na koji način da se izboriš sa programskim izazovima, a da istovremeno uštediš vrijeme, sačuvaš živce i napraviš najbolje rješenje ikada.

RADIŠ U NAJBOLJIM USLOVIMA. Imaš na raspolaganju upotrebu najsavremenijih sredstava informacionih tehnologija unutar kompanije LANACO.

NEKO TE ZAPRAVO SLUŠA. Sve što radiš, ili ne znaš kako radiš, imaš čitav tim edukatora koji te prati, provjerava i pruža podršku.

MALO TEORIJE, MALO PRAKSE. Teorija može malo toga bez prakse. Zato se spremi i za praktičan rad.

PLAĆAŠ ISKLJUČIVO VREMENOM I TRUDOM. Sve ostale troškove softverske akademije, pokriva kompanija LANACO.

DOBIJAŠ PRILIKU ZA ZAPOSLENJE. Za to je potrebno da uspješno prođete kroz sve testove i zadatke tokom akademije. Jednostavno, zar ne?

Zato, ne gubi vrijeme i iskoristi svoju priliku. Svoje prijave sa biografijom i motivacionim pismom možeš da pošalješ na e-mail: [email protected], a više informacija o prijavi potraži na oficijelnom sajtu kompanije LANACO ili na www.itivity.lanaco.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije