Ljudski odnosiPraktična Lola

Molim te, ne radi mi to nakon seksa!

Šta neposredno nakon seksa ne volite čuti/doživeti od strane partnera/partnerice? Svaka od nas ima svoju definiciju seksa, svaka od nas ima svoje viđenje seksa. I sve smo u pravu, nema pogrešnog viđenja. Sve nešto volimo u seksu, različite su stvari…

Dragana

Šta neposredno nakon seksa ne volite čuti/doživeti od strane partnera/partnerice?

Svaka od nas ima svoju definiciju seksa, svaka od nas ima svoje viđenje seksa. I sve smo u pravu, nema pogrešnog viđenja. Sve nešto volimo u seksu, različite su stvari u pitanju. I često o tome pričamo sa bliskim prijateljicama, prijateljima, partnerima i partnericama.

Međutim, šta je to što ne volimo? Šta je to što ne volimo da partner/partnerica učini ili kaže neposredno nakon seksa? Pitala sam žene i muškarce šta ne vole posle seksa i evo njihovih odgovora.

Odgovori su različiti. Pročitajte ih. Možda se prepoznate, možda vam pomognu da shvatite nečije ponašanje, a možda se samo dobro nasmijete.

Žene su rekle…

„Ne volim kad odmah nakon seksa ode kući ili kad me pita ‘A ti nisi svršila?“ (M. P., 26)

„Ne volim kad me pita ‘Zašto nisi svršila?’ i ‘Opet si sirasta!’ – kad imam malo jače bijelo pranje” (D. Č. R., 34)

„Ne volim kad kaže ‘Možda ovo nisam trebao/la napraviti’. (J. L., 33)

“Ne volim kad automatski skoči da obriše spermu ili sedne pored mene i puši cigaretu ili skrola po fejsu dok još diše kao bizon ili izgovori šta mu je palo napamet da mora hitno da uradi ili se ide tuširati jer je mokar“ (B. P., 38)

“Je li ti bilo lepo, je li te bolelo? Prepričavanje, bilo kakvo pričanje ne volim, jer se nakon seksa samo okrenem na stomak i pavam. Da, pavam!” (N. M., 33)

“Bilo bi mi neprihvatljivo da moja partnerica negativno/podrugljivo komentira izgled bilo kojeg dijela tijela tijekom seksa ili zvukove koje ispuštam/riječi koje izgovaram. Smatram da je seks s nekom osobom, čak i ako se dogodi samo jednom, bez obzira jesam li u tu osobu zaljubljena, čin povjerenja i bliskosti i mislim da bi mi takvi komentari uništili seks, ma koliko dobar bio. Užasno mi je važno ne osjećati sram i mentalne blokade tijekom seksa (premda je to vječna borba s onim što sam naučila o tome kako seks treba izgledati i što mora značiti) i bitno mi je da se i moja partnerica osjeća sigurno i seksi sa mnom. Fascinantno mi je i predivno kako se tijela mijenjaju i izobličuju tijekom seksa i ni najbolji orgazam ne bi mogao skrpati štetu koju bi negativan komentar o (mojem, njezinom) tijelu nakon seksa donio. Takvo iskustvo još nisam imala i teško mi je zamislivo, jer mislim da lezbijke nisu toliko opterećene time kakav izraz lica imaju dok svršavaju ili kako im tijelo izgleda pod određenim kutom. Ili sam ja samo imala sreće!” (M. Š., 26)

“Ne volim kad čim svrši navlači gaće, to ne volim, nervira me i popizdim od toga!” (J. S., 31)

“Joj, ne volim kad mu se mazi, a meni se uopće ne mazi, nisam zato tu…” (J. J., 31)

“Ne bih voljela da kaže da joj nije bilo nikako i da nije zadovoljna.” (V. H., 25)

“Ne volim kad odmah skida kondom i ide da ga baci. Daj, sačekaj malo, k’o da je to sad bitno…” (Ž. P., 35)

Muškarci su rekli…
“Ja u principu ne volim kad mi bilo šta kaže. Volim tišinu, mir. Ne volim mnogo da pričam posle seksa.” (A. Z., 30)

“Ne volim kad mi nije cura i kad mi nije pretjerano napeta, a hoće se maziti poslije.” (J. B., 33)

“Žena mi nekad počne pričati o kupovini zavjesa, tepiha i tih gadarija, pa me to živcira. A u gostima mi smeta kad počnu da seru o ljubavi, ono da vide kak’ dišem.” (H. S., 45)

“Ne volim kad me zove žena, pa moram odmah kući.” (D. L., 41)

“Ne volim kad zašuti kao da se ništa nije dogodilo, ne mora me ni hvaliti, ali bar par riječi ili rečenica da izgovori…” (I. A., 34)

“Ne volim kad se odmah baci na dalje, a ja bi’ čisto malo da predahnem u njenom zagrljaju.” (Š. P., 37)

“Iskreno – ne volim odbijanje. Događalo mi se da sam se nakon seksa htio maziti, a onda mi je rekao da to ne želi, okrenio se na svoju stranu i zaspao. A ne volim ni ono kad me pita kako mi je bilo, smatram da nema potrebe za tim pitanjem. (I. B., 29)

“Ne volim da mi priča nešto ili traži nešto od mene.” (P. P., 32)

“Sa ljubavnicom mi ne smeta ništa, a sa ženom… Hm, ne volim kad odmah ode od kreveta nešto da radi po kući…” (Z. J., 37)

“Jaooo, pa ne volim kad odmah odlazi kući, ja bi’ da ona ostane još malo, da blejimo, pričamo, družimo se…” (N. M., 23)

“Ne volim kad se odmah makne od mene. To mi se desilo par puta, odmah poslije seksa je ustao i otišao, sjeo za stol… To mi baš bezveze nekako.” (N. Z., 39)

A šta vi ne volite nakon seksa?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije