Sponzorisano

Bogat program manifestacije „Ljeto na Vrbasu”

Tradicionalna banjalučka manifestacija „Ljeto na Vrbasu” koja se ove godine održava po 64. put, započeće danas svečanim otvaranjem u 21:30 časova, ispod zidina tvrđave Kastel. Organizatori su uz podršku sponzora Banjalučanima pripremili bogat sportsko-rekreativni program koji će trajati do 30….

Redakcija

Tradicionalna banjalučka manifestacija „Ljeto na Vrbasu” koja se ove godine održava po 64. put, započeće danas svečanim otvaranjem u 21:30 časova, ispod zidina tvrđave Kastel.

Organizatori su uz podršku sponzora Banjalučanima pripremili bogat sportsko-rekreativni program koji će trajati do 30. jula i odvijati se na nekoliko dobro poznatih lokacija. Najiščekivaniji će svakako biti skokovi sa Gradskog mosta, trke dajak čamaca, kao i sportska takmičenja koja će se održati na plaži kod Zelenog mosta i na bazenima Aquana. Pored navedenih, planirane su i druge zanimljive aktivnosti: izbor neobičnog plovnog objekta i najljepšeg dajak čamca, kotlićijada, škola sportsko-rekreativnog ronjenja za djecu i roditelje te takmičenje u podvodnim vještinama.

Domaći trgovački lanac mojMarket i ove godine ponosni je sponzor manifestacije čiji će zaposleni uzeti aktivno učešće u sportskim takmičenjima i na taj način podržati manifestaciju i promociju sporta u gradu na Vrbasu.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije