SimpatičnoZabavna Lola

Život je lijep u haljinicama od voća, povrća i cvijeća

Kada čovjek pusti mašti na volju može da stvori mnoge predivne stvari i uljepša svijet oko sebe. Umjetnica Ayla Chaglar i njena trogodišnja kćerkica Stefani su zajedno stvorile predivne fotografije uz pomoć voća, povrća, cvijeća i Stefaninog preslatkog osmijeha. Savršeno…

Vesna Drakulic

Kada čovjek pusti mašti na volju može da stvori mnoge predivne stvari i uljepša svijet oko sebe. Umjetnica Ayla Chaglar i njena trogodišnja kćerkica Stefani su zajedno stvorile predivne fotografije uz pomoć voća, povrća, cvijeća i Stefaninog preslatkog osmijeha.

Savršeno osmišljena optička iluzija realizovana je tako što je mama Ayla držala voćke, cvjetiće i povrće ispred kamere dok je njena djevojčica pozirala malo dalje od objektiva. Rezultat će vas oduševiti – banane, karfiol, cvijeće jarkih boja, brokula i ljute papričice su dovoljno blizu kameri da bi savršeno prekrili tijelo malene Stefani i stvorili iluziju haljine. Za to vrijeme, djevojčica uživa u svim “haljinicama” što se i te kako može vidjeti po njenom osmijehu. Upravo zato je njena mama odlučila da sve slike objavi sa hashtagom #funnystefani.

Ayla Chaglar sa kćerkicom Stefani

Nedostaje vam dnevna doza sreće i smijeha? Kliknite na galeriju fotografija i vjerujte nam, već kod prve fotografije osmijeh će vam obasjati lice.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije