PorodicaPraktična Lola

Izjavom ljubavi rasplakala pastorka na vjenčanju

Na dan svog vjenčanja jedna mlada žena napisala je zavjete za dvojicu muškaraca – svog budućeg muža Joshuu Newville i njegovog četverogodišnjeg sina Gagea. Emily Leehan nije željela da se sinčić muškarca kojeg voli osjeća ugroženo i nevoljeno. Znala ga…

Vesna Drakulic

Na dan svog vjenčanja jedna mlada žena napisala je zavjete za dvojicu muškaraca – svog budućeg muža Joshuu Newville i njegovog četverogodišnjeg sina Gagea.

Emily Leehan nije željela da se sinčić muškarca kojeg voli osjeća ugroženo i nevoljeno. Znala ga je otkad je imao samo dvije godine i na dan kada se vjenčala sa njegovim tatom, imala je nekoliko posebnih riječi za njega koje su bile prepune ljubavi.

“Želim da budeš siguran i da se potrudiš da budeš dobar. Znam da će biti trenutaka kada ćemo se svađati, ali se svim srcem nadam da ćeš, dok rasteš, razumjeti moje metode i shvatiti da sam samo radila ono što je za tebe najbolje i da te volim. I na kraju, nadam se da ćeš znati da si ti jedan veoma poseban dječak. Jako si pametan, zgodan i ljubazan prema drugima. Pomogao si mi da postanem žena koja sam danas. Možda ti ja nisam poklonila život, ali je sigurno da je život tebe poklonio meni.”

Usred njenog govora, maleni Gage je počeo da plače i da grli Emily i svog tatu. Ona ga je na kraju uzela u naručje i čvrsto zagrlila, obasipajući njegove uplakane obraščiće poljupcima.

“Bila sam jako nervozna zbog tog trenutka i vjerovatno sam se zbog toga počela smijati. Da se nisam smijala, briznula bih u plač i ne bih uspjela da kažem sve što sam željela”, iskreno priča Emily i dodaje: “Zaista sam htjela da on čuje sve što mu imam reći i da zna koliko ga volim.”

Mladoženja Joshua je otkrio da su on i njegova nova supruga odlučili da pokažu Gageu koliko im je uljepšao dan vjenčanja. Zato će mu pokloniti zavjete napisane na papiru, a stalno mu govore koliko je bio divan tokom vjenčanja. Ono što je posebno divno jeste i činjenica da Emily ima i oca i očuha i toliko je vezana za obojicu da su je oni zajedno predali Joshui na dan njenog vjenčanja.

Cijelom ovom pričom veoma dirnuta bila je i Gageova majka, Joshuova bivša supruga Kali Nuckols.

“Kao njegova majka mogu reći da je Emily divna maćeha”, sa osmijehom na licu priča Kali i dodaje: “Nisam mogla poželjeti bolju osobu za to. Gage je srećan što je ima i ja sam joj veoma zahvalna na tome što će ona biti uz njega kad ja to ne budem mogla.”

Kliknite na video ispod teksta i pogledajte koliko je dirljiv bio trenutak kada je Emily svom posinku objasnila koliko ga voli.

Izvor: Huffington Post

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije