LjudiRadoznala Lola

Najgori izlazak ikad: Uvrede i prijetnje morao je zaustaviti policajac

Svaka žena je barem jednom u životu izašla sa momkom koji ju je tretirao kao smeće, bio bezobrazan i svašta joj govorio. Jednog dana se na Internetu pokrenulo pitanje o najgorem izlasku i muškarac sa korisničkim imenom “ThrowAwayForPancakes” se javio…

Vesna Drakulic

Svaka žena je barem jednom u životu izašla sa momkom koji ju je tretirao kao smeće, bio bezobrazan i svašta joj govorio. Jednog dana se na Internetu pokrenulo pitanje o najgorem izlasku i muškarac sa korisničkim imenom “ThrowAwayForPancakes” se javio da ispriča nešto što je vidio u restoranu.

Dok je sjedio i večerao sa svojom djevojkom, čuo je svađu para za susjednim stolom. Momak je bio veoma bezobrazan, svašta je govorio djevojci koja je sjedila za njegovim stolom i non-stop ju je vrijeđao. Djevojka je brzo pojela svoje predjelo vjerovatno žurivši da što prije ode od tog groznog muškarca. On je na sav glas prokomentarisao “Sad bar znam da možeš da gutaš, zar ne?” na šta se ona zacrvenila i rekla mu da zaista nije u redu da tako razgovara s njom. Momak je samo odmahnuo rukom i rekao: “Nema veze, ionako bih to saznao za nekoliko sati.” Ona mu je tiho pokušala reći da je ostavi na miru, ali njegov odgovor je glasio: “Srce, pokupio sam te, znam gdje živiš.” Na te njegove riječi djevojka je problijedila od straha i ućutala.

To je bio trenutak kada je “ThrowAwayForPancakes” odlučio da se umiješa. Počeo je da ustaje sa stolice, ali ga je zaustavio muškarac u pedesetim godinama. Stavio mu je ruku na rame i odlučnim glasom rekao: “Polako, sinko… Ja ću ovo riješiti.” Tim riječima stariji muškarac je otišao do stola spomenutog para, sjeo na stolicu i izvadio iz džepa policijsku značku! Bezobraznik je preblijedio kao krpa.

“Slavim kćerkin rođendan sa svojom porodicom i čujem te kako prijetiš ovoj mladoj dami. Hoćeš li to da mi objasniš?”, rekao je policajac na šta se momak još više uplašio i samo nešto nepovezano promucao. Policajac je klimnuo glavom i nastavio: “Tako sam i mislio. Vidiš, mi reagujemo na ovakve stvari i ja sad razmišljam da pozovem svoje kolege da te uhapse.”

Kada je bezobraznik pokušao da se izvuče, policajac ga je ućutkao riječima: “Ali, to bi svima prekinulo večeru pa šta misliš da mi daš svoju ličnu kartu zato što ne želim da mi pobjegneš, a onda odeš da platiš svoj račun. I da platiš sav iznos jer ova jadna djevojka ne mora ostati gladna zbog tvog bezbraznog ponašanja. Ili da se odlučimo za prvu opciju? Ti biraš.”

Momak je skočio, užurbano govoreći da je to u redu, dao policajcu svoju ličnu kartu i odjurio prema blagajni. Policajac je mirno uzeo ličnu kartu i dok je zapisivao podatke o bezobrazniku obratio se djevojci: “Gospođice, izvinite zbog ovoga, nadam se da vas nisam uznemirio, ali izgledalo mi je kao da vam treba pomoć. I da, nemojte da brinete ako želite da ga kaznite, pozvaću ja svoje kolege da ga pokupe na putu kući.”

Djevojka je odmahnula glavom gutajući suze i rekla: “Ne, hvala vam puno, htjela sam pobjeći prije pola sata, ali me je on dovezao ovdje.”

Policajac je klimnuo glavom i za tren oka se iz opasnog policajca pretvorio u očinsku figuru, te predložio djevojci da se pridruži rođendanskom slavlju njegove kćerke.

“Moja kćerka je otprilike istih godina kao i vi, hoćete li da završite svoju večeru s nama? Mi vas poslije možemo odvesti i kući, osim ako ne želite pozvati nekoga da dođe po vas?”

Dirnuta, djevojka je pristala i zahvalila mu se. U tom trenutku se bezobraznik vratio po svoju ličnu kartu. Policajac mu je vratio i rekao: “Izvoli. Ja sada imam sve tvoje podatke, tako da ti savjetujem da više ne prilaziš ovoj djevojci i da je ne uznemiravaš pozivima.”

Van sebe od straha, momak je klimnuo glavom, izvinio se i pobjegao iz restorana, a djevojka se se pridružila policajčevoj porodici.

Izvor: Bored Panda

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije