DogađajiRadoznala Lola

Grupa Slonz velikim koncertom proslavlja pobjedu na Demofestu

Alternativni rok bend Slonz iz Šapca proslaviće osvajanje prvog mjesta na jubilarnom Demofestu velikim koncertom pod nazivom “Lepota u glavi”, koji će biti održan u subotu, 26. avgusta u šabačkom Hard Rock klubu. Uz aktuelne pobjednike Demofesta će zasvirati i…

Redakcija

Alternativni rok bend Slonz iz Šapca proslaviće osvajanje prvog mjesta na jubilarnom Demofestu velikim koncertom pod nazivom “Lepota u glavi”, koji će biti održan u subotu, 26. avgusta u šabačkom Hard Rock klubu.

Uz aktuelne pobjednike Demofesta će zasvirati i njihove kolege i prijatelji, beogradski bendovi Vizelj i Stepa, uz podršku lokalnih sastava Sprž i Baz.

“Hteli smo nekako da obeležimo pobedu na najvećem regionalnom demo festivalu i u našem gradu, pošto već imamo u planu neke svirke po Srbiji, ali i regionu. Odlučili smo da to bude Hard Rock klub, kultno mesto u Šapcu, koje postoji oko 20 godina. Celokupna ideja je da to bude nešto kao rok maraton, na kojem će prvo svirati naši bratski bendovi iz Šapca – Baz i Sprž, zatim Stepa, koje smo upoznali upravo na Demofestu, i naravno, Vizelj”, kažu iz benda Slonz.

Lijep gest prema ovim mladim muzičarima uputio je i Grad Šabac, koji je kao sponzor stao iza ovog nastupa, imajući na umu pobjedu grupe Slonz i predstavljanje njihovog grada na banjalučkom Demofestu.

Ulaznice po cijeni od 100 dinara biće u prodaji na ulazu u klub na dan koncerta, a početak nastupa zakazan je za 21 čas.

Podsjećamo, pored grupe Slonz, dobitnici nagrada desetog Demofesta koji je okončan krajem jula ove godine su i bendovi Tyger Lamb iz Zagreba i Wolfram iz Novog Sada. Jedanaesto izdanje Demofesta će biti održano od 19. do 22. jula 2018. godine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije