Sponzorisano

EuroExpress pokrenuo akciju “Vozači oprez! Počela je škola!”

Povodom početka nove školske godine kompanija EuroExpress brza pošta pokrenula je akciju “Vozači oprez, počela je škola!”, sa željom da pruži svoj doprinos u povećanju bezbjednosti djece u saobraćaju. Istovremeno, ova akcija predstavlja podršku svim drugim entitetskim i lokalnim akcijama…

Redakcija

Povodom početka nove školske godine kompanija EuroExpress brza pošta pokrenula je akciju “Vozači oprez, počela je škola!”, sa željom da pruži svoj doprinos u povećanju bezbjednosti djece u saobraćaju.

Istovremeno, ova akcija predstavlja podršku svim drugim entitetskim i lokalnim akcijama koje se sprovode u BiH, a sa zajedničkim ciljem podizanja svijesti o potrebi dodatnog opreza kod vozača i preventivne zaštite najmlađih tokom nove školske godine.

Akcija podrazumijeva da u periodu od 31. avgusta do 30. septembra na svim EuroExpress dostavnim kombi vozilima su istaknute naljepnice sa porukom “Vozači oprez, počela je škola!”.

“S obzirom da naša dostavna vozila svakodnevno saobraćaju na području cijele Bosne i Hercegovine, razmišljali smo na koji način najefikasnije možemo poručiti svim drugim učesnicima u saobraćaju da vode dodatnu brigu o đacima, te da poštuju ograničenja brzina posebno u blizini škola. Naljepnice su postavljene na preko 200 naših kombi vozila, a prva smo kompanija koja je na ovakav način odlučila da pruži svoj doprinos u povećanju svijesti vozača o potrebi dodatnog opreza u vožnji, posebno kad su u pitanju djeca. Svakako, kako i drugi, tako i naši vozači imaju obavezu poštovanja saobraćajnih propisa i kulture u saobraćaju”, istakli su iz Uprave kompanije.

Ova akcija je prva u nizu koje kompanija EuroExpress planira u toku nove školske godine. Naredne aktivnosti će biti realizovane tokom jeseni i zime, a iz kompanije su poručili da se nadaju da će njihov primjer da slijede i druge kompanije.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije