KulturaRadoznala Lola

11 poljubaca koji su zasijenili i same filmove

“Poljubi me prije nego što me ostaviš, a moja mašta će nahraniti moje gladno srce. Prije nego što se rastanemo, ostavi mi jednu stvar – poljubac na kome ću izgraditi san.” Pjevao je tako slavni Louis Armstrong u svojoj pjesmi “A…

Ivana Simikić

“Poljubi me prije nego što me ostaviš, a moja mašta će nahraniti moje gladno srce. Prije nego što se rastanemo, ostavi mi jednu stvar – poljubac na kome ću izgraditi san.” Pjevao je tako slavni Louis Armstrong u svojoj pjesmi “A Kiss to Build a Dream On”.

O poljupcima ljudi sanjaju, maštaju, pričaju, pišu, pjevaju… Neke od najupečatljivjih filmskih scena upravo su prizori poljubaca, pa često kažemo da se neko filmski ljubi. Lole su pronašle nekoliko filmskih poljubaca za koje smatraju da zaslužuju mjesto na ovoj listi, a ako smo učinile nepravdu prema nekoj sceni i izostavile je, slobodno nam javite putem komentara.

Titanik

Scena kada Džek i Rouz posmatraju okean sa pramca broda, a on je drži dok ona širom raširi ruke, postala je nešto po čemu svi pamte ovaj film. Ništa manje upečatljiv nije ni njihov poljubac koji slijedi.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije