Lole iz komšilukaO životu

Dve žene u krevetu i koj’ će ti moj to u životu

Mada, kapiram, stvarno kapiram, Pornhub, pa kategorije Stepmoms and dauhters, ili Two teachers punishing boy in detetntion, mislim nema kome od nas muškaraca to nije palo na pamet. Ali to je Pornhub, i te ribe tamo su plaćene da stenju…

Nemanja Cvijetić

Mada, kapiram, stvarno kapiram, Pornhub, pa kategorije Stepmoms and dauhters, ili Two teachers punishing boy in detetntion, mislim nema kome od nas muškaraca to nije palo na pamet. Ali to je Pornhub, i te ribe tamo su plaćene da stenju kao da nose TA peć na sedmi sprat i da urliču kao mufloni, i to, ruku na srce, jako dobro rade, zato i jesu najbolje u svom poslu, i onda ti kad gledaš i maštaš da će to ikada tebi desiti, da će izgledati baš tako.

Nažalost, neće. I ovo vam pričam što iz ličnog iskustva, što iz prirode nas muškaraca.

Mi smo bre po prirodi linearni tipovi, ja ne volim da igram igricu sa dva playera, a kamoli da imam dve žene. Ne umem da baratam sa dve društvene mreže, a zamisli tek sa dve žene koje nešto očekuju od mene, veliki je to stres.

Pritom, sve što je u množini, nas po prirodi stvari zbuni – konkretan primer su sise. Đa levo, đa desno, pa onda samo onako zagnjuriš glavu u sredinu i nadaš se da ona neće da primeti da nemaš blage veze sa životom šta radiš. A ZAMISLI TEK ČETIRI SISE.

Foto: Conrado / Shutterstock

Mislim, stvarno shvatam da je to jedna od najčešćih naših fantazija, samo kažem da to nije vredno toga, ja lično predlažem MILF kategoriju – znaju šta hoće i realno dosta je prošla iza sebe tako da teško možeš da je razočaraš, a iako je razočaraš neko je to već uradio pre tebe tako da svakako neće da te pamti po tome.

Pritom, da ne mislite da ja sad ovo kenjam u prazno, ja sam zaista jedan deo svog života proveo sa dve devojke, ne baš svojim izborom, ali sam se, eto, iz neke radoznalosti, priključio i mogu da vam kaže da sam u većini slučajeva najebavao ka Mančester. Seks sa dve žene nije uopšte kao na PornHub-u, jer ovde ni jedna nešto mnogo neće da čeka na red, pa se onda rasplineš kao radio operater kad gura one priključke u rupice, pa onda gricni tamo, lizni ovamo, par puta sam uhvatio sam sebe da ljubim u ruku, ne znam kako, ne pitajte.

Foto: Doodko / Shutterstock

I da, najbitnija stvar, od koje treba bežati kao đavo od krsta su dva, ponavljam – DVA PMS-a. Svako od nas zna koliko ume i može i hoće da najebe kad mu je draga u PMS-u, a zamislite dva, i to sinhronizovana. Ne postoji ta količina čokolade, lepih reči i ostalih potrepština koja će te spasiti, verujte mi na reč.

A ono što bih poručio mladim junošama koji se i dalje lože na to da su dve žene u krevetu vrhunac muškosti i osvajanja – Sine, DVE nezadovoljene žene u krevetu su POSLEDNJE što ti treba u životu. Kad se okreneš da spavaš pa joj vidiš onaj tugaljivi pogled u očima i tačno možeš da pročitaš kako razmišlja kako je mogla mnogo bolje od tebe da prođe u životu, pa se onda okreneš na drugu stranu, a tamo te čeka to isto.

Iz ove moje perspektive, ne znam što bi to neko sebi radio, ali da ne bude da vam ja razbijam iluzije, radite šta vam volja, ja samo hoću da pomognem. Samo, nemo’ posle da bude da vam nisam rek’o.

Ajd uzdravlje.

 

Naslovna fotografija: Svyatoslava Vladzimirska / Shutterstock

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije