DogađajiRadoznala Lola

Jelena Tomašević naredne sedmice u Banjaluci

Jedan od vodećih glasova savremene pop muzike i umjetnica raskošnog glasa, Jelena Tomašević, održaće svoj prvi solistički koncert u Banjaluci, 11. oktobra u 20 časova, u koncertnoj dvorani Banskog dvora, u pratnji novosadskog Big benda. Press konferencija za novinare, ali…

Redakcija

Jedan od vodećih glasova savremene pop muzike i umjetnica raskošnog glasa, Jelena Tomašević, održaće svoj prvi solistički koncert u Banjaluci, 11. oktobra u 20 časova, u koncertnoj dvorani Banskog dvora, u pratnji novosadskog Big benda.

Press konferencija za novinare, ali i prilika za druženje za sve ljubitelje njene muzike, održaće se na dan koncerta, na prvom spratu Tropic Centra Banjaluka, sa početkom u 13 časova, kada će Jelena predstaviti program koncerta, ali i najaviti muzičko veče sa Ivanom Bosiljčićem koje je zakazano za 2. novembar tekuće godine.

Organizator, turistička agencija „Star travel“, najavljuje da će koncert biti jedinstven doživljaj za sve posjetioce, a činjenica da se na prodajnom mjestu traži karta više dokaz je da je banjalučka publika dugo iščekivala Jelenin dolazak i solistički nastup.

Podršku pri realizaciji koncerta pružili su kompanija M:TEL, voda Vivia, Casabianca, Atos osiguranje, GrafoMark i domaći trgovački lanac Tropic.

Naslovna fotografija: tomasevicjelena.com

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije