NevjerovatnoZabavna Lola

Rodili su se istog dana, iste godine u istoj bolnici i-vjenčali se!

Jessica Gomes i Aaron Bairos su se upoznali 2007. godine u srednjoj školi u Tauntonu, Massachusettsu zahvaljujući zajedničkim prijateljima i uskoro je između njih dvoje planula ljubav. “Od prvog dana sam znala da je on drugačiji od ostalih momaka-poštovao me…

Vesna Drakulic

Jessica Gomes i Aaron Bairos su se upoznali 2007. godine u srednjoj školi u Tauntonu, Massachusettsu zahvaljujući zajedničkim prijateljima i uskoro je između njih dvoje planula ljubav.

“Od prvog dana sam znala da je on drugačiji od ostalih momaka-poštovao me je i nasmijavao. Još uvijek me nasmijava! Nikom drugom to nije pošlo za rukom. Od prvog dana sam znala da smo stvoreni jedno za drugo”, ispričala je Jessica i dodala je da su uskoro shvatili da imaju više toga zajedničkog nego što su očekivali “Otkrili smo da smo rođeni istog dana, iste godine i u istoj bolnici!”

Foto: YouTube screenshot

Nevjerovatno, ali istinito-Jessica i Aaron su se rodili 28. aprila 1990. godine u bolnici “Morton” u Tauntonu, Massachusettsu. Jessicina baka je isjekla obavještenje o rođenju svoje unučice iz novina i sudeći po tome, ona i Aaron su bili jedine bebe koje su te subote ugledale svijetlo dana u tom gradu!

Foto: YouTube screenshot

“Isprva mu nisam vjerovala da je rođen istog dana kad i ja, to mi je zvučalo ludo. Mislila sam da me time samo želi osvojiti”, otvoreno priča Jessica.

Da cijela priča nije laž uvjerili su se oboje kada su krenuli na obuku u vožnji i vidjeli datume rođenja na dokumentima. Danas su proslave njihovih rođendana uvijek povod za šalu i smijeh u njihovim porodicama. Slave ih zajedno, sa članovima svojih porodica i prijateljima.

Nakon osam godina veze njih dvoje su šetali kroz park “Boston Public Garden”. Aaron je nagovorio članove svoje i Jessicine porodice da se sakriju u parku kao gosti iznenađenja jer je tog novembarskog dana odlučio da zaprosi svoju djevojku! Jessica se jako iznenadila, obradovala i odmah je pristala da se uda za Aarona. Vjenčali su se u crkvi “Holy Family” u istočnom Tauntonu gdje je sudbonosno “DA” dosad izgovorilo pet generacija porodice Gomes.

Foto: YouTube screenshot

Roditelji ovog bračnog para su odmah znali da je veza između njih dvoje nešto posebno, a uvijek su se oduševljeno smijali tome kako se čitava ljubavna priča Jessice i Aarona odvijala. Za zaljubljeni mladi bračni par njihovi datumi i mjesto rođenja su samo jedno poglavlje u priči o ljubavi koja ih veže.

“I dalje se privikavamo na bračni život, ali dosad je sve bilo predivno. Nadamo se da će naša priča donijeti osmijeh na lica mnogih lljudi jer to je ono što svijetu danas treba”, izjavila je Jessica.

Priznaćete, osmijeh na licu vam već blista, zar ne?

Izvor: People

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije