VauZabavna Lola

Ko kaže da se pozitivnost ne isplati?

U vrijeme kada su blogovi i društveni mediji tek počeli da utiču na javnost jedna žena je uočila ogromnu rupu u svijetu mode i odlučila je da je popuni samopouzdanjem i pozitivnim stavom prema fizičkom izgledu. Njeno ime je Marie…

Vesna Drakulic

U vrijeme kada su blogovi i društveni mediji tek počeli da utiču na javnost jedna žena je uočila ogromnu rupu u svijetu mode i odlučila je da je popuni samopouzdanjem i pozitivnim stavom prema fizičkom izgledu. Njeno ime je Marie Deene (35) i tada nije ni slutila da će joj taj njen hobi jednog dana postati dobro plaćeni posao!

“Željela sam da obezbjedim resurse koji bi pokazali i podijelili različite opcije koje postoje za krupnije žene i tako je nastala moja WEB stranica ‘The Curvy Fashionista’”, ispričala je Marie.

Marie Deene, Foto: YouTube screenshot

Danas je njena WEB stranica više od knjige koja daje inspiraciju za odijevanje krupnijim ženama-sada je to digitalna zajednica ljubitelja mode koji imaju pozitivan stav prema fizičkom izgledu. Osim na portalu, “The Curvy Fashionista” sadržajem oduševljava i na Facebooku i Twitteru, kao i u stvarnom životu.

Marie je shvatila koliko je važno da se šire pozitivne vibracije i poruke o inkluzivnoj ljepoti i modi i svjesna je da je za to zaslužan i njen tim. U proteklih nekoliko godina s njom su počeli da rade video-producenti i fotograf, a sve to zahvaljujući tome što se iz dana u dan pojavljuju novi sponzori za ovaj projekat. Marie ne krije koliko zarađuje, niti koliko je cijela ova priča uspješna.

“Zaradim od 500 dolara za brzu podjelu objave o filmu ili brendu na Instagramu pa sve do više od 5000 dolara za zabavan i vragolasti video. Plaćaju me da isprobavam farmerke i da u njima napravim špagu”, sa osmijehom na licu priča Marie i dodaje “Sve to mi je još uvijek nevjerovatno, ali mi je od svega toga najdraže to što znam da na ovaj način pomažem ljudima da nađu nešto što im odgovara.”

Marie Deene, Foto: YouTube screenshot

Brendovi plaćaju Marie da nosi njihovu odjeću, da izgradi stil od tih odjevnih predmeta i da pokaže drugim ženama da je moguće da se osjećaju dobro u sopstvenoj koži, te da odbace zastarjela pravila o modi za krupnije dame. Sa druge strane, Marie sarađuje isključivo sa brendovima koje ona iskreno voli.

“Jedan od brendova sa kojima radim je ‘Dia & Co’ i mnogo mi se dopada sve što nude za krupnije žene. Primjetila sam da jako dobro prolaze video snimci u kojima otvaram kutiju i razgledam šta je unutra. Na taj način sve te žene mogu da vide moje reakcije na ono što je u kutiji, kao i da zavire u sam proces”, objašnjava Marie.

Činjenica da se ne pretvara i ne bježi od svojih misli omogućila je Marie da ostvari sve svoje ciljeve. Njen prihod raste svake godine i ona trenutno zarađuje više od 100 000 dolara. Kliknite na video snimak ispod teksta i pogledajte kako je Marie unovčila pozitivan stav prema svom tijelu i možda ćete razmisliti prije nego što počnete iznova same sebe da kritikujete zbog nekoliko kilograma viška.

Izvor: Reader’s Digest

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije