Ljudski odnosiPraktična Lola

Veličina (mi) je ipak važna

Neki dan pitam prijateljicu da li bi mogla/htela da bude s nekim ko ima izrazito malu, sasvim malu pišu. Kaže da možda i bi, ali da bi morao biti jako maštovit, jer ako se već neće seksati (to je ona…

Dragana

Neki dan pitam prijateljicu da li bi mogla/htela da bude s nekim ko ima izrazito malu, sasvim malu pišu. Kaže da možda i bi, ali da bi morao biti jako maštovit, jer ako se već neće seksati (to je ona zaključila – da ne bi bilo seksa, nisam ja postavila pitanje; podrazumevala je da ako je piša malena, onda ni ne bi bilo penetracije), onda nekako mora biti otvoren za druge opcije. Pitam je ‘pa zar onda neko sa velikom pišom ne mora biti maštovit?’, a ona kaže da mora i taj. Ok. Postavim joj opet pitanje isto kao prvo, ali umesto male piše, napišem ‘izrazito veliku pišu’. Kaže da bi mogla, ali ako bi je bolelo, rekla bi mu to. I ne spomene maštu.

Dolazim do zaključka da velika piša ipak znači da je penetracija zagarantirana i samim tim postoji manja šansa da tu nešto ne štima, pa nema potrebe naglašavati da je mašta bitna.

Ostavljam prostor da nisam u pravu.

Vrlo često je veličina penisa tema rasprava i šala. I uvek se nekako nametne onaj zaključak da ‘nije bitna veličina, bitna je tehnika’, ‘džaba veličina ako nije dobar tehničar’ i sl.

Imam pravo da se s tim ne slažem. I ne slažem se.

Zašto je pitanje tehnike, zapravo, pitanje rezervisano za njega?

Zašto on mora biti maštovit kako bi taj neki seksić bio zanimljiv i kvalitetan?

Pa ne jebe se on sam sa sobom!

Ako je piša mala, može li se uopšte biti dobar tehničar? Šta podrazumeva dobru tehniku?

Kako to da, eto, kad je mala piša, onda treba da se postavi na trepavice kako bi se nadoknadio manjak/gubitak? A samo se u tim situacijama i pominje nekakva nadoknada tog nečega.

Često čujem ‘džaba velika kita ako je tehnika loša’. Čija tehnika ako je loša?

Ako je kita velika, a on loš tehničar, pa valjda je tu druga strana da se tehnički pokaže. Tu je da se tehnički druga strana pokaže i onda kad je tehnika njegova dobra!

Može li uopšte biti ‘kita velika, a tehnika loša’? Postoji li tako šta?

Idući put kad neko kaže kako je veličina nebitna, seti se ozarenog izraza lica dečka koji se kao žali da su mu standardni kondomi uski i da ga stežu, seti se samo te face. Nije bila tužna, ne. Nije odavala ono da je on sjeban što mu je kita veća od prosečne. Nije bila one boje da je ‘ionako tehnika najvažnija’. Druga boja face je bila. Seti se toga. Ili kad o žuljanju kondoma priča ženka tog nekog lika. Ne priča to sjebanim tonom, iako se možda čak i trudi, ali sjaj u očima je odaje.

Može tu da se zaigra i ona stara igra: zamisli da ispred sebe imaš dva muškarca, fizički i psihički potpuno ista, jednako su ti privlačni, sve je na njima isto, jedino što jedan ima bedu u gaćama, a drugi ima komad kurca. Koga ćeš izabrati? Ja biram onoga sa komadinom. Za tebe ne znam.

Ako je kita mala, džaba i tehnika i mašta i sve – ako druga strana želi biti izjebana.

I to se pitanje poteglo u tom razgovoru sa prijateljicom: da li sam izjebana ako se desio seks, konkretno penetracija malom kitom, njemu bilo dobro, a ja ništa osetila nisam, a recimo baš želim da osetim i recimo želim da osetim čak bol?

Kako se to kategorizira? Bilo, nije bilo? Šta? Isto što i ‘ma, samo smo se ljubili, pa se ne računa’? ‘Što se mene tiče, ti si jebena?’

Da li se takav lik stavlja na spisak il’ ne? Kad u gradu prođeš pored njega, prijateljici šapneš ‘to je onaj što smo se tucali’ ili ‘to je onaj što smo se kao tucali, ali mu kita mala, ništa osetila nisam, pa ni ne računam pod tucanje’?

I kad kažemo da smo se seksale? Mora li da uđe (napred i/ili nazad, zavisi od afiniteta i raspoloženja) da bi bio seks ili je seks i ako toga nije bilo? Ko povlači granicu i osmišljava nazivlje?

Kad ti prijetaljica kaže ‘e, sinoć sam se jebala!’, šta ti čuješ, koju sliku imaš pred očima? Podrazumevaš li da je bilo unutra-van ili ne?

Kod priče o veliki-mali postoji i druga strana – možda je druga strana razvučena i demolirana. Time se uvek pravdaju upravo ti sa malim kitama, optužujući ženu da je ipak do nje.

Poruka i pouka ovog teksta je: samo neka je tu velika piša, a za tehniku ćemo lako, jer ako tehniku nema on, velika je šansa da tehniku ima ona i vrlo zna šta joj je činiti, ne treba se brinuti za tehniku. A ako je piša mala, ne vidim načina kako nadoknaditi ‘izgubljeno’.

Do neke druge mudre teme,

zahvaljujem.

Čitamo se.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije