Sponzorisano

Luk ili med ponovo na malim ekranima

Luk ili med vraća se na male ekrane od 13. novembra. Spektakularna, peta sezona, biće bez sumnje najuzbudljivija do sada, prije svega i zbog određenih noviteta u formatu. Prva novost je još više kuvanja, nova sezona će se prikazivati tri…

Redakcija

Luk ili med vraća se na male ekrane od 13. novembra. Spektakularna, peta sezona, biće bez sumnje najuzbudljivija do sada, prije svega i zbog određenih noviteta u formatu.

Prva novost je još više kuvanja, nova sezona će se prikazivati tri puta sedmično, od ponedjeljka do srijede od 21 čas.

Druga, možda i največa novost je novi član žirija, osvježenje u ATV kuhinji. Popularnom dvojcu, poznatom kuvaru  Predragu Tošiću i i najvećem gurmanu Miroslavu Miri Janjaninu u potrazi za najboljim kuvarima pridružiće se i Đorđe Rajić, glavni kuvar najvećeg trgovačkog lanca „Tropic“.

„S obzirom na to da sam se pojavio ja, treći član žirija, treći stomak, treće nepce, a samim tim i treći ‘problem’ za takmičare, nesumnjivo je da će nova sezona emisije biti dinamičnija i neizvjesnija. Kako će se oni snaći u izazovima koje smo im pripremili  – za to ćete ipak morati da sačekate početak emitovanja“, izjavio je Đorđe Rajić.

Nova sezona ima 12 parova, među njima su kreativni amateri, iskusni kuvari, ambiciozni početnici ali i veliki profesionalci. Svi oni će se ravnopravno boriti za primamljivu glavnu nagradu koju obezbjeđuje ATV u saradnji sa sponzorima.

Uzbudljive kulinarske zavrzlame, nepredviđene situacije, brojna iznenađenja i preokreti očekuje dvanaest odabranih na njihovom putu do najboljeg kuvara u „Luk ili med“ kuhinji.

Ko će zaraditi prvu desetku, gledajte Luk ili med ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 21h na ATV-u. Očekujte neočekivano!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije