LjudiRadoznala Lola

Pogledajte kako su dječica iz vrtića pomogla jednom momku da zaprosi njihovu tetu

Kada radite kao teta u vrtiću možete svašta da očekujete od djece koju čuvate.

Vesna Drakulic

No, Sara Trigero nije mogla ni da sluti šta će dječica iz njene grupe da urade. Djevojčice i dječaci su pomogli Sarinom momku Dallinu Knechtu da je zaprosi!

„Sari je mnogo stalo do te djece. Radi punih osam sati dnevno i mnogo voli te mališane“, priča Dallin.

Tog novembarskog jutra Sara je došla na posao u Centar za istraživanje djece i porodica na Univerzitetu u Nevadi, Renou i odmah joj je rečeno da se javi direktorici. Ono što nije znala jeste da je to bio samo dio Dallinovog plana.

„Moja šefica se pretvarala da mora razgovarati sa mnom o mom radu. Dok sam ja bila na takozvanom sastanku, Dallin i djeca su vani sve pripremili. Čim sam izašla iz direktoričine kancelarije vidjela sam ih“, priča Sara.

Foto: YouTube screenshot

Dallin je okupio dvogodišnjake i trogodišnjake iz Sarine grupe u dvorištu i strpljivo čekao da ona prođe kroz gužvu i ugleda dječicu kako drže natpis na kojem je pisalo „Sara, reci da“. Tada je kleknuo pred nju i zaprosio je. Iznenađena i obradovana, Sara je odmah pristala da se uda za njega.

„Bila sam presrećna. Nikad me niko nije tako iznenadio. Očekivala sam normalan, običan dan na poslu, a definitivno je bio više od toga“, sa osmijehom na licu priča Sara.

Dječica su bila veoma srećna zbog svoje omiljene tete i prvi su joj čestitali na vjeridbi obasipajući i nju i Dallina zagrljajima i poljupcima.

Izvor: ABC News

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije