DogađajiRadoznala Lola

Znate li sa kojim poznatim ličnostima se možete uskoro družiti u Banjaluci?

Nakon samo nekoliko dana akcije Novogodišnje srce, koju realizujemo u saradnji sa organizacijom Budimo ljudi, javilo nam se mnogo čitalaca sa željom da učestvuje i pomogne da prikupimo dovoljno slatkiša i igračaka za klince iz malih opština. Neki od vas…

Ivana Simikić

Nakon samo nekoliko dana akcije Novogodišnje srce, koju realizujemo u saradnji sa organizacijom Budimo ljudi, javilo nam se mnogo čitalaca sa željom da učestvuje i pomogne da prikupimo dovoljno slatkiša i igračaka za klince iz malih opština. Neki od vas su se aktivirali u širenju informacija i postarali se da vijest o akciji dođe do što većeg broja ljudi, drugi su nesebično donosili slatkiše i igračke u našu redakciju, dok trećima ni to nije bilo dovoljno pa su samostalno pravili čitave paketiće i poklanjali nam ih. Mnogo hvala svima vama koji ste na bilo koji način učestvovali u ovoj akciji, ali i onima koje će to tek uraditi.

Foto: William Perugini / Shutterstock

Da bismo vam se na neki način odužili, ali i podstakli ostale da nam se pridruže, u saradnji sa našim prijateljima iz domaćeg trgovačkog lanca Tropic organizujemo nekoliko druženja u Tropic centru u Banjaluci. Događaji su planirani za zaredne četiri subote i zaista predstavljaju nešto gdje možete doći sa svojom porodicom, povesti svoje bližnje i provesti ugodne trenutke sa našim volonterima i prijateljima iz javnog života.

Prvi događaj nas očekuje već sutra, a to je druženje sa Pinkovom zvjezdicom Sergejem Pajićem, dječakom koji je predstavljao Banjaluku na ovom muzičkom takmičenju. On će pokazati solidarnost sa svojim vršnjacima iz malih opština i pokušati da im razveseli predstojeće praznike.

Već naredne subote, 02. decembra, čeka nas jedan sjajan dvojac, dobro poznat svima koji iole prate muzičku scenu. Radi se o fenomenalnoj Vanji Mišić i sjajnom Lukijanu Ivanoviću, koji će se u Tropic centru Banjaluka družiti sa svojim fanovima i promovisati akciju Novogodišnje srce.

Druga subota u decembru, ili deveti dan ovog mjeseca, rezervisan je za jako doro poznato lice Narodnog pozorišta Republike Srpske Ljubišu Savanovića. Pored brojnih predstava u kojima glumi, publika ga rado gleda i na malim ekranima, posebno u aktuelnoj seriji Meso, u kojoj glumi simpatičnog konobara Mišu.

Naša vikend druženja završavaju se u subotu, 16. decembra, kada trebate doći u Tropic centar da se družite sa Marijom Šestić, pjevačicom koja je predstavljala BiH na Eurosongu. Ova ljupka mlada dama će rado razgovarati sa vama i objasniti vam zašto je važno da učestvujete u našoj akciji.

Sva druženja počinju u 10:30 i traju do 12:30. Iskreno se nadamo da ćemo se vidjeti u Tropic centru i da ćemo zajedno prikupiti dovoljno slatkiša i igračaka da ovim mališanima uljepšamo za praznike. Za sve one koji ne budu mogli prisustvovati našim druženjima, tu je ‘slatka korpa’ koja će stajati u Tropic centru sve do 16. decembra i u nju možete ubaciti svoje donacije.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije