LjudiRadoznala Lola

Glumice u epizodnoj ili životnoj ulozi na dvoru

Izvjesno je da će se slavna Kanađanka Meghan Markle iduće godine udati za britanskog princa Harryja, ali ona definitivno neće biti prva glumica koja je postala princeza. Najpoznatija među njima je svakako Grace Kelly, a tu su i Rita Haywort,…

Jelena Pralica

Izvjesno je da će se slavna Kanađanka Meghan Markle iduće godine udati za britanskog princa Harryja, ali ona definitivno neće biti prva glumica koja je postala princeza. Najpoznatija među njima je svakako Grace Kelly, a tu su i Rita Haywort, Zsa Zsa Gabor te Jamie Lee Curtis. Ipak, na putu zamjene filmskog seta krunom, neke od takvih ljubavnih priča završile su tek kao niskobudžetno ostvarenje, unaprijed osuđeno na propast.

Meghan Markle

Princ Harry, peti u redu za nasljedstvo britanske krune, je prije nekoliko dana objelodanio da je zaručio svoju djevojku, holivudsku glumicu Meghan Merkle. Tridesetšestogodišnja Markelova upoznala je britansku kraljicu Elizabetu Drugu, a Harry (32) je dobio odobrenje roditelja svoje izabranice. Vjenčanje će se održati u maju iduće godine, u Windsor Castleu.

Foto: DFree / Shutterstock

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije