Naslovna vijestRadoznala Lola

Osvojite besplatan online kurs po želji

U saradnji sa ITAcademy, Lola je za svoje čitaoce obezbijedila besplatne​​ online​​ kurseve ​​za​​ usavršavanje ​​profesionalnih veština. Svi oni koji žele postati konkurentniji na tržištu rada i svoje akademsko znanje proširiti praktičnim vještinama, mogu birati između pet ponuđenih kurseva – Word, Excel, PowerPoint, Photoshop i…

Lola Magazin

U saradnji sa ITAcademy, Lola je za svoje čitaoce obezbijedila besplatne​​ online​​ kurseve ​​za​​ usavršavanje ​​profesionalnih veština.

Svi oni koji žele postati konkurentniji na tržištu rada i svoje akademsko znanje proširiti praktičnim vještinama, mogu birati između pet ponuđenih kurseva – Word, Excel, PowerPoint, Photoshop i kurs engleskog jezika.

Oni se sastoje iz sljedećih lekcija:

Word – 9 modula / 24 lekcije
PowerPoint – 6 modula / 17 lekcija
Excel – 7 modula / 15 lekcija
Photoshop – 9 modula / 29 lekcija
Engleski jezik – nakon testiranja nivoa znanja utvrđuje se nivo koji će dobitnik kursa polagati i on se takođe sastoji iz određenog broja modula i lekcija.

Ukoliko želite svoje znanje nadograditi putem ovih kurseva, podijelite ovaj tekst na svom Facebook profilu i u inbox Loline stranice pošaljite printskrin objave do petka, 15. decembra, u podne.

Dobitnicima će biti proslijeđeni kodovi uz pomoć kojih mogu u bilo koje vrijeme pristupiti kursu i online savladavati gradivo, a dužina trajanja zavisi od njihove dinamike rada polaznika.

Pristup kursevima važi 180 dana, a nakon njihovog završenja se ne dobija sertifikat.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije