MjestaNaslovna vijestRadoznala Lola

Kreativni Beograd: Nesvakidašnja mesta na kojima se uz piće servira umetnost

U moru šunda kojim nas maltretiraju sa svih strana nalazi se šačica ljudi koji mukotrpnim radom i gromoglasnom tišinom stvaraju nadrealna mesta!

Redakcija

Izvor: Tripblogpost.com, foto: Shutterstock

Danas se u Beogradu, kao nikada ranije, mogu pronaći lokacije koje opstaju iako furaju književne večeri, alternativni džez ili eksperimentalne predstave.

Ako spadate u one ljude kojima uvek treba više, nešto što nadražuje sva čula i prepliće uobičajeno ispijanje pića sa kreativnošću, onda su za vas ova nesvakidašnja mesta koja je pronašao Tripblogpost.com!

Predstave u nezavisnom LE STUDIO teatru

Lokacija: Poenkareova br.26

Zamislite pozorište u okruženju gde je granica između gledališta, scene i bara izbrisana. To je koncept po kojem Le Studio funkcioniše. Dok zavaljeno sedite na kauču pozorište se odvija oko vas. Baš kako nam je scenograf Sanja Maljković i rekla pre početka nastupa: „Mi razgovaramo sa publikom, ne pripovedamo joj. Slobodno se uključite u razgovor!

kreativni beograd nesvakidasnja mesta

Za razliku od ostalih teatara, gde se publika i trupa rastaju po spuštanju zavesa, ovde je after party obavezan! Publici je uvek omogućeno da popije piće sa glumcima, porazgovara sa njima i barem na trenutak zaviri u njihov svet.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije