KulturaRadoznala Lola

Šarliz Teron je svaka majka u genijalnom trejleru za njen novi film

Ukoliko ste majka (a i ukoliko ste otac) barem jednog djeteta, obratite pažnju na novi film Šarliz Teron.

Nenad Bosnić

Foto: printscreen

A ako i niste ničija majka ili otac, obavezno obratite pažnju na njega.

U pitanju je film „Tali“, čiji trejler je nedavno objavljen. U njemu, Šarliz Teron igra majku troje djece, kojo je očajnički potrebna pomoć u borbi sa svakodnevnim obavezama. Ali, kada je dobije u formi mlade i lijepe dadilje imena Tali, nije više toliko sigurna u svoju želju.

Iako ovaj scenario zvuči već viđeno za žanr prodičnih drama-komedija, poznavaoce filma će razuvjeriti podatak da iza „Tully“ stoje oskarovska scenaristkinja Dijablo Kodi i režiser Džejson Rajtman – tandem koji je stvorio genijalnu porodičnu drama-komediju po imenu „Džuno“.

Onima koji nisu poznavaoci filma dovoljni će biti prvi kadrovi, vidljivi u trejleru. Ne samo da je svemoćna Šarliz prošla kroz još jednu nevjerovatnu tjelesnu transformaciju, već je naprosto genijalno realistična u scenama u kojima mrtva umorna ljulja bebu naslonjena na veš-mašinu ili onoj u kojoj joj od umora telefon ispadne na tek uspavano dijete.

Nakon što je bila neprepoznatljiva dok je glumila serijskog ubicu u filmu „Čudovište“, pa brutalno hladna dok je ošišana na nulu koračala pustinjama posljednjeg „Pobješnjelog Maksa“, a onda postala opasno zavodljiva u akcionom hitu „Atomska plavuša“ – čini se da nam Šarliz priprema još jednu ulogu koju ćemo i te kako pamtiti.

S tim da će se ovaj put mnogi i lako povezati s njom.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije