SimpatičnoZabavna Lola

Blagajnik u ulozi Mauija iz crtanog filma „Moana“

Dvije preslatke djevojčice iz Oaha na Havajima nisu ni slutile u šta će im se pretvoriti odlazak u kupovinu sa majkom. Kada su Ryley (8) i Rylyn (5) ugledale blagajnika isprva su ostale bez teksta, a onda povikale: “Mama, to je Maui!”

Prevela: Vesna Drakulic

Izvor: People

Blagajnik William Va’ana se ni u jednom trenutku nije zbunio, ali ono što je učinio, oduševilo je Rellu Riveru koja je sa osmijehom na licu posmatrala kako njene kćerkice skakuću od sreće. William je sestrice Rivera pozvao da stanu pored njega, a zatim na sav glas uzviknuo čuveni Mauiev pozdrav: “Chee-hoo!”!

Foto: YouTube screenshot

Od tog dana, Ryley i Rylyn često s roditeljima idu u tu prodavnicu, a William svaki put glumi Mauija. I ne samo to – ovaj divan čovjek pristaje da se slika sa svim mališanima koji misle da je on lik iz njihovog omiljenog crtanog filma!

“Kad god vidi moje kćerke William ih pozdravlja tako što uzvikne ‘Chee-hoo!’ i one se svaki put oduševe”, sa osmijehom na licu izjavila je Rella za magazin “People”.

Kako izgleda susret animiranog junaka i dviju sestrica Rivera pogledajte u video snimku ispod ovog teksta. Garantujemo vam da nećete moći suzdržati osmijeh.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije