SimpatičnoZabavna Lola

Tata, srediću te za izlazak s mamom!

Kada djevojčice odluče da pomognu svojim roditeljima u pripremama za izlazak onda zaista možete svašta da očekujete.

Piše: Vesna Drakulic

Jason i njegova supruga su pozvali dadilju da pričuva njihovu kćerkicu Suvi kako bi njih dvoje mogli sami izaći u grad. Suvi se nije bunila, a kada ju je tata zamolio da mu pomogne da se sredi za večeru malena je to objeručke prihvatila.

„Tata, bićeš prelijep!“, uzviknula je Suvi i oduševljeno se bacila na posao.

Malena Suvi u akciji, Foto: YouTube screenshot

Kada mu je skinula naočale s nosa Suvi se zabrinuto zagledala u svog oca i ozbiljno prokomentarisala da ima velike podočnjake i da zato moraju prvo da stave podlogu na njegovo lice. Jason nije bio baš siguran u to i pitao je da li je potrebno da se i muškarci šminkaju, a mala stilistica je sa osmijehom na licu odgovorila: „Zašto da ne?“ U skladu s tim, sjenilo za oči i karmin Suvi je birala imajući u vidu koje su omiljene boje njene mame jer, na kraju krajeva, tata i treba da je impresionira, zar ne? Odluka je pala na ljubičaste i plave tonove, a Jason je sve to stoički izdržao.

Foto: YouTube screenshot

Nakon šminkanja Suvi je odlučila da njen tata treba drugačiju frizuru, pa ga je iznenadila sa crvenom perikom! Šlag na torti su bile i plave sunčane naočale, a onda je uslijedila vječna dilema – šta da obuče? Isprva je Suvi bila za kostim irvasa, ali se predomislila i svom tati izabrala pantalone koje će mu ići uz kosu, te bež košulju. Na samom kraju Jason je dobio i kapu iako mu je, prema Suvinim riječima, glava prevelika. Kako je na kraju njen tata izgledao pogledajte u video snimku ispod teksta.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije