Radoznala Lola

Neli Al Mahmud već prvom pjesmom osvaja publiku

Mlada crnogorska pjevačica Neli Al Mahmud (Nelly Al Mahmud) objavila je prvi singl “Gore od samoće”, baladu za koju je snimila i spot.

Piše: Vesna Drakulic

Foto: Nelly Al Mahmud Facebook

Muziku i tekst za ovu pjesmu je napisao Bane Opačić, a za aranžman je bio zadužen Mario Pajić. Neli se balada svidjela na prvo slušanje, a sasvim je sigurno da će osvojiti i publiku širom regiona. Mlada pjevačica vjeruje da će se u stihovima njenog prvog singla svako prepoznati jer, kako je izjavila za “Vijesti”, svi su ljudi makar jednom u životu patili zbog ljubavi.

Spot za ovu tužnu, ljubavnu baladu je sniman u Banjaluci, u produkciji Bosonoge, a banjalučka firma “Aquarius” je bila sponzor. Sa snimanja Neli nosi predivne utiske. Za portal “Dan” je otkrila da je imala tremu, s obzirom na to da joj je to bilo prvo snimanje, ali ju je cijela ekipa, kako kaže, hrabrila i svi su se trudili da bude što opuštenija.

Neli Al Mahmud, Foto: Nelly Al Mahmud Facebook

Ova mlada umjetnica je rođena u Iraku, a odrasla je u Podgorici. U svijetu muzike je već godinama, a zajedno sa sestrom Nadom je učestvovala u muzičkom talent šou programu “X faktor”. Vjeruje da čovjek treba probati da prati svoje snove, a ako mu to ne pođe za rukom, barem zna, kako Neli kaže, da je pokušao i neće se kajati.

Promocija Nelinog prvog singla je održana 3. maja 2018. godine u Kulturno – informativnom centru “Budo Tomović” u Podgorici. Na tom mini – nastupu mladu pjevačicu su pratili Verica Čuljković na violini, Luka Ratković na klavijaturama i Dragan Đurić na kahonu i tarabuku.

Neli je sasvim sigurna u to da je muzika njen životni poziv. Na početku ovog muzičkog putovanja, uživajte u njenom čarobnom glasu, pjesmi i spotu “ Gore od samoće”.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije