Radoznala Lola

Da li je na seks bombu bačena sotonska kletva?

Džejn Mensfild (Jayne Mansfield) pedesetih godina bila je jedna od najvećih zvijezda i “originalna” plavuša seks bomba, a danas se smatra pretečom svih reality zvijezda zbog svoje sposobnosti da privuče medijsku pažnju.

Redakcija

Izvor: 100posto.hr

Foto: YouTube screenshot

Pravog imena Vira Džejn Palmer (Vera Jayne Palmer), glumica je poginula sa samo 34 godine u stravičnoj prometnoj nesreći. Novi dokumentarac o njezinom životu sad propituje je li moguće da se nesreća dogodila jer je na Džejn bačena – sotonska kletva. Čak i sam naziv filma – “66/67” – sugerira na Sotonu i njegov broj 666. Autori Pi Dejvid Abersol (P. David Ebersole) i Tod Hju (Todd Hughe) ispričali su njezinu životnu priču i dodali neke dosad nepoznate detalje o glumici.

Imala je IQ 163, no silno je htjela biti slavna. Bila je prva velika holivudska glumica koja se na filmu pojavila potpuno gola, a prodavala je priče o svom životu tabloidima. Osim toga, imala je kompliciran privatni život. Iz tri braka imala je petero djece, a navodno je prije smrti započela vezu sa svojim odvjetnikom Semom Brodijem (Sam Brody).

Foto:YouTube screenshot

Osim njega, istovremeno je, kako je navedeno u filmu, imala vezu s Entonom Zendorom Levej(Anton Szandor LaVey), pravog imena Haurd Levej (Howard Levey), koji je bio samoproglašeni čelnik Sotonine crkve te se nazivao “Crnim Papom”. Imao je lava kao “ljubimca”, a kuća mu je uvijek bila puna manekenki koje su hodale u toplesu. Čak su pronađene fotografije koje dokazuju da su se posjećivali i zajedno izlazili.

No, Leveju se nije svidjelo što je Džejnu vezi s odvjetnikom Brodijem pa je navodno bacio kletvu na njega, kojom mu je poželio da pogine u prometnoj nesreći.

Brodi je poginuo u automobilu sa Džejn, kad su podletjeli pod traktorsku prikolicu. S njima je u autu bio vozač, koji je poginuo, te njezino troje djece, koji su preživjeli s lakšim ozlijedama.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije