Radoznala Lola

Da, postoji kompanija koja se bavi organizacijom putovanja za žene

Čak 80 posto žena ne putuje onoliko koliko bi htjele, a glavni razlog je to što nemaju s kime putovati. Ovoj tvrtki je cilj to promijeniti…

Redakcija

Izvor: E.B. - buro247.hr

Foto: themissadventure.com

Žene, koliko ste puta htjele otići na putovanje, ali jednostavno niste imale s kim? Nije stvar u tome da većina nas ne zna biti sama sa sobom, nego nije lagodno otići samostalno na putovanje u neku stranu državu jer smo svi bombardirani informacijama o pljačkama, ubojstvima, otimanjima i silovanjima.

A i jako puno osoba voli imati društvo na putovanjima i to nema veze sa strahom od nekakvog crnog scenarija. Nedavno je izašlo istraživanje da čak 80 posto žena ne putuje onoliko koliko bi htjelo jer jednostavno nemaju s kim. Upravo tom problemu na kraj je odlučila stati Paola Crevatini Rebsamen.

Puljanka se nakon završenog studija zaposlila u marketingu za eBay u švicarskom Zürichu, a na ideju osnivanja tvrtke The MissAdventure došla je prije šest mjeseci, kada ju je i osnovala, s ciljem da omogući ženama da zajedno putuju, surađuju i zajedno kreiraju sadržaj o svojim iskustvima s putovanja. Nije bitno u kojoj su životnoj situaciji, kakav im je ljubavni status, nego je bitna samo želja za putovanjima i iskustvima.

Kako bi promovirala usluge svoje tvrtke, Crevatini je organizirala četverodnevni izlet u Istri s čak deset blogerica iz cijeloga svijeta, a došle su iz svih mogućih krajeva – Kuvajta, Španjolske, Njemačke, Švicarske, Austrije, Nizozemske i Velike Britanije.

Izvor: themissadventure.com

U svrhu promoviranja hrvatskih destinacija, ova tvrtka je surađivala s Turističkom zajednicom Istre i curama su organizirani izleti u pulsku Arenu, Rovinj, Grožnjan i Motovun. Osim toga su kušale istarske delicije u sklopu restorana Stari podrum te su sudjelovale u lovu na tartufe kod Karlic tartufa, gdje su imale priliku kušati najbolji omlet s tartufima u regiji.

The MissAdvenuture je mjesto na kojem žene mogu dijeliti svoja iskustva o putovanjima, hrani, modi i životu. Njihovom svijetu se već pridružilo više od 12.000 žena koje međusobno jedna drugoj omogućuju stvaranje životnih uspomena i ostvaruju svoju veliku želju, a to je da putuju točno onoliko koliko to one žele. Ovo je jedinstvena tvrtka kojoj je glavni cilj potaknuti žene da zajedno istražuju svijet i iskoriste sve mogućnosti koje su im u ponudi.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije