Radoznala Lola

Najpoznatija regionalna voda: “Jana” već 15 godina “Duboko iznad svih”

Nakon 15 godina na tržištu i pet godina od predstavljanja koncepta “Jane” vode s porukom, “Jana” ima novu platformu i zaokret u komunikaciji.

Redakcija

Izvor: PR

Foto: PR

Pod sloganom “Duboko iznad svih”, u samom srcu netaknute prirode svetojanskog kraja, u petak 18. svibnja predstavljen je novi vizualni identitet i nova komunikacijska strategija prirodne mineralne vode “Jana”.

Novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete “Janinih” bočica u skladu je s filozofijom branda i činjenicom da pred potrošače “Jana” voda dolazi iz netaknutog izvora, u svojoj iskonskoj čistoći.

Izvor: PR

Poruke na boci u novom izdanju “Jane” komuniciraju brojne funkcionalne benefite: prolazeći kroz različite slojeve tla na dugom tisućljetnom putu voda dolazi do zaštićenog podzemnog izvora, na čak 800 metara dubine, čime je zaštićena od bilo kakvog onečišćenja.

Dugotrajan prolaz vode kroz razne geološke strukture pokazuje savršenstvo prirodne filtracije koja rezultira besprijekornom “Janinom” čistoćom.

Izvor: PR

Kako bi dobili bolji dojam o položaju samog izvora i ljepotama svetojanskog kraja, za novinare je organiziran put u Goricu svetojansku i posjet Šumskom dvoru, gdje je u želji da doživljaj prirodnog okruženja iz kojeg potječe “Jana” bude potpun zasvirala i violončelistica Ana Rucner.

Izvor: PR

“Novim dizajnom i komunikacijskim sloganom – ‘Duboko iznad svih’ – ‘Jana’ podsjeća na razloge zbog kojih je jedinstvena voda na tržištu. Duboki i zaštićeni izvor jedinstven je i u svjetskim okvirima, i ključ je ‘Janine’ čistoće. Prepoznali su to i potrošači na brojnim tržištima i izvan Hrvatske. ‘Jana’ je danas prisutna sa svojim asortimanom u više od 20 različitih zemalja i glavni je izvozni proizvod ‘Jamnice’. Stoga su čistoća i dubina temelji naše nove kampanje. Tijekom svojih prvih 15 godina na tržištu, ‘Jana’ je uvijek nametala vizualne i komunikacijske standarde u kategoriji te želimo da i ovaj put bude tako”, istaknuo je tim povodom Zvonimir Seki, Direktor marketinga “Jamnice”.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije