Radoznala Lola

“Podravka” nagradila vjerne potrošače iz BiH

“Podravka” je kroz nagradnu igru “Kupim za sedam, i imam sve što trebam!” obazbjedila poklone za vjerne potrošače iz cijele BiH, a uručene su i glavne nagrade.

Redakcija

Izvor: PR

Foto: PR

Svečanim uručenjem ključeva Golfa 7 Mirsadi Novalija iz Sarajeva i Davoru Teofiloviću iz Dervente, dobitnicima glavnih nagrada “Vegetine” nagradne igre “Kupim za sedam, i imam sve što trebam!”, proslavljen je završetak još jedne uspješne nagradne igre kojima “Podravka” kontinuirano zahvaljuje za vjernost i potporu potrošačima u Bosni i Hercegovini.

Izvor: PR

Osim najatraktivnijih nagrada, dva Volkswagen Golf 7 automobila, “Podravka” je nagradila još 871 potrošača sa 17 paketa “Sve za moju kuhinju” (sedam malih kućanskih “Gorenje” aparata i “Vegeta” proizvodi), zatim 77 paketa “Sve za moj roštilj” (“Gorenje” roštilj i “Vegeta” proizvodi), te čak 777 “Vegeta grill setova” (“Vegeta Grill” platneni set i “Vegeta” proizvodi), a ukupni nagradni fond za “Kupim za sedam, i imam sve što trebam!” nagradnu igru iznosi 97.963 KM, sa PDV-om.

Izvor: PR

“Zahvaljujemo se svim sudionicima nagradne igre na izvrsnom odazivu i ujedno čestitamo svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama. ‘Vegetina’ nagradna igra ‘Kupim za sedam, i imam sve što trebam!’ samo je jedna od aktivnosti ‘Podravke’ kojima želimo nagraditi vjerne potrošače, a raduje nas da smo ovoga puta mogli obradovati čak 873 potrošača. Dobitnicima glavnih nagrada želimo sigurnu i ugodnu vožnju”, kazao je Miran Šarlija, direktor Podravke BiH, koji je uručio ključeve dva automobila Volkswagen Golf 7.

Izvor: PR

Za sudjelovanje u nagradnoj igri sudionici su trebali kupiti “Vegeta” proizvoda u minimalnoj vrijednosti od sedam KM tokom trajanja nagradne igre i potrebne podatke poslati putem SMS-a ili putem pošte. Također, sudionici su mogli odabrati slanje računa putem web stranice www.vegeta.ba ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na istoj.

Na “Vegetinoj” web stranici je objavljena i finalna lista dobitnika za Federaciju BiH, te za Republiku Srpsku.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije