Radoznala Lola

Zanima vas muzejska tura posvećena Bijonse i Džej Ziju? Moraćete u Luvr!

Ako ste pomislili da je pariski muzej Luvr kulturni brend veći od svakog pojedinca, djelimično ste u pravu, jer od dvoje konkretnih pojedinaca možda i nije.

Redakcija

Izvor: Bosonoga.com

Foto: YouTube

Bračni par Karter (Carter) sredinom juna objavio je spot za zajednički singl “Apeshit”, a Bijonse (Beyoncé) i Džej Zi (Jay-Z) su video snimili u vjerovatno najpoznatijem muzeju na svijetu.

Sada taj isti muzej koristi slavu Karterovih za privlačenje novih posjetilaca.

Luvr je zainteresovanima ponudio da u pratnji vodiča, trenutno samo na francuskom jeziku, prođu putem kojim su hodili Karterovi i za 90-ak minuta obiđu svih 17 umjetničkih djela koja su vidljiva u “Apeshit” spotu, uključujući i famoznu “Mona Lizu” (“Mona Lisa”).

Oni koji propuste termine sa vodičem moći će da se posluže namjenskom mapom i sami prošetaju stopama Kraljice B i njenog supruga.

Koliko god ideja na prvu bila neobična, u pitanju je prilično pametan i već oproban promotivni potez. Kada je u maju 2016. godine will.i.am objavio 12-minutni dokumentarac naslova “will.i.am at the Louvre”, muzej je i tada organizovao vođene ture organizovane prema njegovim umjetničkim afinitetima.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije