Radoznala Lola

Patike za nju i njega

Ona je moderna žena od akcije, a on neustrašiv i samouvjeren.

Redakcija

Izvor: PR

Foto: Đak sport

U paru, oni su sinonim za stil i unikatnost nove kolekcije Nike Air Max patika.

Upoznajte novu kolekciju ovog brenda, koja će vas zasigurno ostaviti bez daha, bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac ili naprosto – osoba koja drži do stila.

U vremenu u kome živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osviješteni, onda je ovaj izbor još teži.

Nike Air Max olakšava taj izbor fokusirajući se na ljude kojima je udobnost i praktičnost na prvom mjestu, ali koji od obuće očekuju kvalitet, ljepotu, izdržljivost i multifunkcionalnost.

Nova kolekcija nudi širok izbor muških i ženskih Nike Air Max patika, među kojima će i najveći individualci zasigurno pronaći svoj idealan par.

Izvor: Đak sport

Kolekcija donosi inovacije i u muškim i u ženskim modelima, pa treniranje ili pješačenje u paru postaje još zabavnije i efikasnije.

Krenuli ste zajedno u dugu šetnju? Moderna i urbana žena odabraće Nike Air Max, jer je uvijek spremna za akciju i avanturu.

Savremeni muškarac bira Nike kada želi da pokaže neustrašivost i samopouzdanje.

Osim toga, Nike Air Max kolekcija daje slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu, moderni, zapaženi – da stižete na vrijeme i sa stilom.

Izvor: Đak sport

Odiše samopouzdanjem, inovativnošću i jedinstvenim dizajnom, a istovremeno je u njoj sačuvan dio tradicije, koji nas podsjeća zašto smo voljeli ovaj kultni model prethodne tri decenije i zašto smo mu i dalje vjerni.

Ako su i vama udobnost, inovativnost i estetika na prvom mjestu, ako ste aktivni i u trendu, ako o sebi mislite kao o neustrašivom atleti koji zaslužuje samo najbolje – izaberite patike iz Nike Air Max nove kolekcije.
Svoj omiljeni par možete kupiti i onlajn, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Za ovu mogućnost pobrinuo se DJAK SPORT WEBSHOP.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije