DogađajinajnovijeSponzorisano

dm vas poziva na besplatne dermatološke preglede i savjetovanja

S ciljem osvješćivanja javnosti o značaju prevencije, pregleda i rane detekcije sumnjivih promjena na koži kao i pravilne zaštite od sunca i adekvatnog korištenja sredstava za zaštitu, kompanija dm u narednih dvadeset dana provodit će kampanju MI volimo sunce, tokom…

Redakcija

S ciljem osvješćivanja javnosti o značaju prevencije, pregleda i rane detekcije sumnjivih promjena na koži kao i pravilne zaštite od sunca i adekvatnog korištenja sredstava za zaštitu, kompanija dm u narednih dvadeset dana provodit će kampanju MI volimo sunce, tokom koje će građanima omogućiti besplatne dermatološke preglede i savjetovanja.

Na najprometnijim lokacijama u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu, u posebno opremljenoj dm ljetnoj kućici, građani će moći obaviti besplatne preglede, saznati tip kože te se educirati o tome na koji način je pravilno zaštititi. Također, imat će priliku testirati SUNDANCE proizvode za zaštitu od sunca.

Kampanja počinje u Banja Luci 30.7. u parku Petar Kočić a besplatan dermatološki pregled i savjete o zaštiti građani će moći dobiti od dr. Tatjane Protić. U toku sedmice, sve do 3.8, dm ljetna kućica u Banja Luci bit će otvorena dvokratno, od 9 do 11 sati te od 17 do 20 sati.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije