Hrabra LolaNaslovna vijest

Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme…

Aglaja Datešidze (Aglaya Deteshidze) je psihoterapeutkinja, plesna terapeukinja i theta iscjeliteljica čije riječi su upućene svima koji su bar jednom bili izigrani, prevareni, ostavljeni, razočarani…

Redakcija

Izvor: Aglaja Datesidze - dateshidze.ru

Foto: Yelena Bryksenkova / yelenabryksenkova.com

Ako vam se posreći, ostaćete sami. Sasvim sami, kada nikoga ne bude blizu moraćete da se oslanjate na zemlju i na sebe.

Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, život će udariti po vama, kako bi vas razbio kao orah i dobio jezgro.

Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, biće vam bolno. Toliko bolno da će vas ta bol primorati skoro da umrete, a potom će vam pomoći da se iznutra preporodite.

Ako vam se posreći vi ćete plakati. I te suze biće nemoguće zadržati. I preko njih će doći oslobađanje, a potom i pravi život.

Ako vam se posreći bićete ranjivi. I nikako nećete moći to sakriti. I tada ćete shvatiti ko je uz vas, a ko nije.

Izvor: Yelena Bryksenkova / yelenabryksenkova.com

Ako vam se posreći nećete znati odgovore na pitanja. I tada ćete morati da ih pronađete samostalno.

Ako vam se posreći razočaraćete se u ljude, ideje, učitelje i dobre magove. I preživjevši to, moći ćete da sagledate realni svijet.

Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, nećete imati koga da pitate za savjet. Baš nikoga. I moraćete da pronađete unutrašnji kompas.

Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, biće vam neizdrživo, toliko da ćete morati da uradite nešto sa tim, ili da se prosto opustite i dozvolite svijetu da uradi nešto sa vama.

Ako vam se posreći izgubićete, bićete prevareni, izdati i skoro slomljeni. I to “skoro” urezaće na licu bore mudrosti. I iskustvo će ostati sa vama do kraja života.

Ako vam se posreći ostaćete bez novca. I moraćete da stupite u realne odnose sa ljudima, sa kojima ste ranije mogli da budete samo ako platite.

Ako vam se posreći steći ćete puno novca, osjetićete dubinu očaja, kada se razbije iluzija da je sreća u njemu.

Ako vam se posreći daleko od toga da će vas svi voljeti. I biće potrebno da izgradite unutrašnji sistem vrijednosti. A želja da se svima svidite napustiće vas.

Ako vam se posreći neko blizak će se okrenuti od vas. I vi ćete spoznati cijenu trenutka sreće.

Ako vam se posreći suočićete se sa voljenima, licem u lice. I biće dvije istine. Njihova i vaša. I osjetićete odjek prostora između različitih vasiona, koje se jedva dodiruju.

Ako vam se posreći moći ćete da izdržite sve ovo. I naći ćete način da transformišete sebe. Doživjećete tu unutrašnju alhemiju, koja od bola stvara ljepotu. Od bijesa smirenje. Od straha ostvarenje. A od radosti inspiraciju. Krivicu i stid čisti iz duše kao što čistač mete staro smeće. A ožiljke preobražava u izlaze.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije