Zabavna Lola

Najneugodiniji trenuci u eteru „Ellen” show-a

Ellen DeGeneres je nevjerovatno šarmantna, topla i zabavna osoba dok vodi njen već čuveni „The Ellen DeGeneres Show” koji je u eteru više od 15 godina.

Prevela: Staša Nikodinović

Izvor: nickiswift.com

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Njena neposrednost opušta goste koji joj dolaze u studio čak i u situacijama kada se postavljaju neugodna pitanja poput onih o ljubavnim odnosima ili trudnoći. Na žalost, čak ni njen britki jezik i opušteni humor nisu je spasili od nekoliko čudnih trenutaka tokom snimanja emisije a u nastavku vas podsjećamo na neke od njih.

Jessica Simpson koja nije prestajala brbljati

Pjevačicu Jessicu Simpson Ellen je intervjuisala u svojoj emisiji u maju 2017. godine i ta emisija ostala je upamćena kao jedan od najvećih promašaja u istoriji njenog postojanja. Emisija je išla toliko loše da čak ni Ellen u jednom trenutku više nije mogla zadržati ozbiljan izraz lica. Pjevačica je na početku intervjua gutala riječi i pričala je kao da je ostala bez daha a kasnije je situacija postajala sve gora. Tako je Simpsonova povela diskusiju o tome zašto se sirenama ne smije dozvoliti da piške po njenoj djeci, a na pitanje o tome koliko traje njen brak odgovorila je da se možda radi o sedam godina.

Neugodno suočavanje sa Caitlyn Jenner

DeGeneres je Caitlyn Jenner tokom intervjua ispitivala o njenim konzervativnim stavovima prema istospolnim brakovima na šta je aktiviskinja za prava transrodnih ljudi morala da razjasni svoje mišljenje na tu temu.

„Ja sam tradicionalista”, Jennerova joj je rekla. „Volim tradiciju u smislu da se radi o muškarcu i o ženi. Ali ako vam je ta riječ toliko važna, prihvatam ju. Ne želim stajati na putu bilo čijoj sreći”.

Budući da je DeGeneres  već dugo u braku sa jednom ženom, glumicom Portiom De Rossi radilo se o jednom vrlo „zanimljivom” razgovoru.

 

Kada je zaboravila da je Katy Perry bila udata

Pjevačica Katy Perry pojavila se u Ellen-inom show-u 2017. godine a Ellen joj je nakon izjave da bi se voljela ponovo udati rekla „ali ti nisi bila ranije udata”. Na to joj je Perry odgovorila „Jesam kada sam imala 25 godina. Prošlo je dosta vremena draga, nema bora”. Na to je Ellen pak zbunjeno upitala „Bila si udata? Za koga?”. Perry joj je kroz šapat odgovorila „za Russell-a Brand-a” (slavni glumac) na šta je Ellen kroz kikot odgovorila „A, za Russell-a! Na njega sam zaboravila!”.

 

Kada je natjerala Nicole Kidman da tapše

Ako se sjećate bizarnog tapšanja pobjednicima na dodjeli Oskara 2017. godine po kojem je Nicole Kidman zauvijek ostala upamćena onda znate zašto Ellen nije mogla odoliti da nagovori glumicu da demonstrira svoje tapšanje pred publikom. Nicole joj se tada krenula pravdati da je morala paziti na posuđeno dijamantno prstenje koje je nosila to veče te da inače tako ne tapše.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije