Zabavna Lola

Šta možemo naučiti iz ljubavnih sastanaka isplaniranih po uzoru na poznate filmove

U potrazi za holivudskom romantikom, jedna devojka rešila je da rekonstruiše scene sastanaka iz najpoznatijih filmova i dokaže da li su magični i u realnom životu.

Redakcija

Izvor: b92.net

Foto: oneinchpunch / Shutterstock.com

Zabavljanje u realnom svetu uglavnom podrazumeva samo par pića u kafiću, međutim, ako je suditi po filmovima, svaka od nas bi trebalo da bude oborena s nogu jedinstvenošću i originalnošću svakog bogovetnog sastanka.

“Zato sam rešila da preuzmem inicijativu i testiram kako bi poznati prvi sastanci iz filmova zapravo izgledali. Našla sam par momaka voljnih da učestvuju u ovom eksperimentu i evo kako je svaki od njih ispao”, piše ona za britanski Kosmopoliten. Prenosimo vam njeno iskustvo.

1. Bioskop na otvorenom (Briljantin)

Za svoj prvi sastanak rešila sam da mi uzor bude scena iz ovog kultnog filma. Nažalost, pošto ni on ni ja nemamo Dodge Wayfarer, sedeli smo na rasklopivim stolicama u Kensington parku. Iako sam kasnila 15 minuta, Dom me je strpljivo čekao – dobar znak. Bio je prijatan i vrlo smo lako uspostavili odnos. Plus, bio je duhovit.

Izvor: giphy.com

Da li je u pitanju prava ljubav?

Iako nismo sedeli u kul kolima, baš je bio romantičan doživljaj i definitivno sam osetila privlačnost. Doduše, iako bih volela da vidim Doma opet, nisam sigurna da bismo bili nešto više od prijatelja.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije