Zabavna Lola

Nemaš kostim za Noć vještica?

Noć vještica je tik iza ugla, ali ne brini tu smo da pomognemo. Imamo listu kostima koji će pokrenuti lavinu komentara tokom proslave.

Prevela: Nataša Bursać

Izvor: Kat Brooks - thelily.com

Foto: Kat Brooks / thelily.com

Klub ljubitelja knjiga:

Foto: Julia Yellow – thelily.com

Dobri prijatelji, dobre knjige i malo vina su mjerilo dobre zabave.

Da napravite kostim: Vi i prijateljica se obucite u korice vaših omiljenih knjiga. Sve što vam treba su karton i kreativnost.

Emotivni rad:

Foto: Julia Yellow – thelily.com

Teret brige o tome jesu li svi oko vas srećni može biti full-time posao, koji gotovo uvijek pada na ženina leđa. Mnoge žene su rekle “dosta je” i na taj način žele da postave primjer budućim generacijama.

Da napravite kostim: Uzmite pojas za alat i poredajte sve alatke pomoću kojih se žene brinu da svijet ne stane i da su svi srećni: kalendar, planer, maramice, prvu pomoć, kućne potrepštine, igračke, beskrajne liste itd. I ne zaboravite sat, da ljudima bude jasno na šta trošite vijeme.

Kusamina izložba:

Foto: Julia Yellow – thelily.com

Rad Jajoji Kusama (Yayoi Kusama) je izuzetno profiličan i njena “Beskonačna ogledala” su je učinila jednom od najpoznatijih svjetskih umjetnika. Njena živahna i blesava estetika, kako u radu tako i u ličnom stilu, je lako prepoznatljiva.

Da napravite kostim: Sa prijateljima izaberite najdraže eksponate – razmišljajte o tufnicama, dinjama, ogledalima i svjetlu, kao i o kontrastu boja. Dodajte žarku periku da upotpunite izgled.

Sponzorisane Instagram objave:

Foto: Julia Yellow – thelily.com

Da li ste i vi žrtva onih reklama na kojim najčešće viđamo monohromatsku opremu za vježbanje? Imali biste najudobniji kostim.

Da napravite kostim: Što više ljudi u helankama, to bolje. I što više jarkih boja. Napravite Instagram ram i pozirajte.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije